ΑρχικήinetΗ Google καταργεί το Pixel Pass λίγους μήνες πριν από την κυκλοφορία...

Η Google καταργεί το Pixel Pass λίγους μήνες πριν από την κυκλοφορία του Pixel 8

Η Google καταργεί το Pixel Pass λίγους μήνες πριν το λανσάρισμα του Pixel 8.

Το Pixel Pass της Google, το οποίο προσέφερε ένα τηλέφωνο Pixel και πρόσβαση σε υπηρεσίες της Google με μηνιαία συνδρομή, έχει καταργηθεί χωρίς καμία προειδοποίηση.

Δείτε επίσης: Google AI Duet: Θα δημιουργεί αμήχανα email και εικόνες για εσάς

google pixel

Το Pixel Pass της Google είναι μια εξαιρετική πρόταση αν ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε ένα τηλέφωνο Pixel και να εισέλθετε στο οικοσύστημα της Google. Με το Ρixel Pass, μπορείτε να αποκτήσετε ένα τηλέφωνο Pixel 7 ή Pixel 7 Pro καθώς και πρόσβαση υψηλής ποιότητας σε υπηρεσίες όπως το YouTube, το Google One και το Google Play Pass, όλα αυτά με μία σταθερή μηνιαία χρέωση. Ήταν ένας από τους καλύτερους τρόπους για να αποκτήσετε ένα τηλέφωνο Pixel χωρίς να πληρώσετε το πλήρες ποσό εκ των προτέρων, με το τηλέφωνο να γίνεται πλήρως δικό σας μετά από δύο χρόνια συνδρομής. Τώρα, όμως, καθώς η Google είναι μόλις λίγους μήνες μακριά από το λανσάρισμα της σειράς Pixel 8, το Pixel Pass έχει εξαφανιστεί.

Σε μια σελίδα υποστήριξης (μέσω του Droid-Life), η Google επιβεβαίωσε ότι από τις 29 Αυγούστου, το Pixel Pass είναι πλέον παρελθόν. Η συνδρομή τερματίστηκε αθόρυβα και χωρίς προειδοποίηση. Η συνδρομή ήταν ανοιχτή για εγγραφές για μόλις δύο χρόνια, με τους χρήστες να μπορούν να αποκτήσουν τα πιο πρόσφατα τηλέφωνα Pixel μέσω αυτής – πρώτα τη σειρά Pixel 6 και στη συνέχεια το Pixel 7 όταν κυκλοφόρησε. Η Google δεν έχει δώσει σαφείς εξηγήσεις γιατί τερματίζει το Pixel Pass. Μια ενότητα της σελίδας υποστήριξης που απαντά σε αυτήν ακριβώς την ερώτηση αναφέρει απλώς ότι η Google συνεχίζει να “αξιολογεί προσφορές βάσει του feedback των πελατών.”

Δείτε επίσης: Google AI Duet: Θα δημιουργεί αμήχανα email και εικόνες για εσάς

Οι χρήστες που έχουν επί του παρόντος εγγραφεί στο Pixel Pass θα διατηρήσουν τη συνδρομή για δύο χρόνια από την ημερομηνία αποστολής του τηλεφώνου τους, όταν θα έχουν ολοκληρωθεί πλήρως οι πληρωμές για το τηλέφωνο. Θα λάβουν επίσης $100 που θα μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν για την επόμενη αγορά ενός Pixel. Όσον αφορά τις άλλες υπηρεσίες που συνδέονται με το Pixel Pass, αυτές θα ανανεωθούν στο τέλος της διάρκειας των δύο ετών ως ένα πακέτο με έκπτωση.

Πηγή πληροφοριών: androidpolice.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS