ΑρχικήinetGoogle Messages: «Σκοτώνει» το navigation drawer μόλις ένα χρόνο μετά

Google Messages: «Σκοτώνει» το navigation drawer μόλις ένα χρόνο μετά

Η Google αναπτύσσει το Google Messages και έχει πραγματοποιήσει πολλές αλλαγές προκειμένου να δημιουργήσει μια λειτουργική σχεδίαση που να ακολουθεί τις τρέχουσες οδηγίες της για το Material You. Η Google πρόσθεσε ένα navigation drawer στο Google Messages, μετά την αφαίρεση του από πολλές εφαρμογές, σύμφωνα με τις δικές της βέλτιστες πρακτικές. Ωστόσο μπερδεύει ορισμένους χρήστες. Παρόλα αυτά, είναι το σχέδιο που έχουμε στο μυαλό μας εδώ και περισσότερο από έναν χρόνο. Η Google τώρα μεταφέρει το περιεχόμενο που βρισκόταν στο navigation drawer σε μια περιοχή που είναι πιο προσιτή σε αυτό το σημείο.

Δείτε επίσης: Google Messages: Πώς να ενεργοποιήσετε και απενεργοποιήσετε τις συνομιλίες RCS

Google Messages

Η νέα σχεδίαση του Messages που δεν περιλαμβάνει drawer είναι διαθέσιμη σε ορισμένους συμμετέχοντες του προγράμματος beta. Στη θέση του υπάρχει μια εικόνα με το έγχρωμο λογότυπο της Google και δίπλα του υπάρχει η λέξη “Μηνύματα“. Η γραμμή αναζήτησης στην εφαρμογή έχει μετακινηθεί από το πάνω μέρος στα δεξιά και έχει αντικατασταθεί από ένα εικονίδιο μεμονωμένης αναζήτησης. Πατήστε το εικονίδιο για να δείτε τα μηνύματά σας. Οι επιλογές που ήταν στο drawer μεταφέρθηκαν στο μενού του λογαριασμού σας Google στην πάνω δεξιά γωνία, όπου μπορείτε επίσης να βρείτε τις ρυθμίσεις της εφαρμογής Messages. Αυτό σημαίνει ότι το μενού περιλαμβάνει το αρχείο σας, τα ανεπιθύμητα μηνύματα, τους αποκλεισμούς και τη σύζευξη συσκευών. Αν πατήσετε το κουμπί αναζήτησης, θα εμφανιστεί η ενότητα των μηνυμάτων με αστέρι.

Δείτε ακόμα: Google Messages: Εμφανίζει φωτογραφίες επαφών στις συνομιλίες

navigation drawer

Μπορεί να σκεφτείτε ότι αυτό είναι πιο παρόμοιο με τις άλλες εφαρμογές της Google, όπως το Google Play, αν και το λογότυπο “G” δεν χρησιμοποιείται πολύ συχνά. Φαίνεται ότι η Google προσπαθεί να κάνει το όνομά της πιο ορατό στην εφαρμογή, για να υποστηρίξει την καμπάνια της για το RCS.

Δείτε επίσης: Google Messages: Επιτέλους ήρθε το νέο εικονίδιο ειδοποιήσεων!

Προς το παρόν, η επανασχεδιασμένη έκδοση της εφαρμογής είναι διαθέσιμη μόνο σε χρήστες beta και θα διατίθεται σταδιακά. Ενδέχεται να χρειαστούν εβδομάδες μέχρι να φτάσει στη συσκευή σας.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS