ΑρχικήinetMac: Απολαύστε τη νέα λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας του Telegram

Mac: Απολαύστε τη νέα λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας του Telegram

Αυτή την εβδομάδα, το Telegram Messenger κυκλοφόρησε μια ενημερωμένη έκδοση για την εφαρμογή Mac που περιλαμβάνει ένα μενού εξοικονόμησης ενέργειας με διάφορες επιλογές για τη διατήρηση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας στα MacBooks κατά τη χρήση της κρυπτογραφημένης πλατφόρμας συνομιλίας.

Δείτε επίσης: Telegram v9.4.2: Τι χαρακτηριστικά φέρνει το update;

Mac

Εύκολα προσβάσιμη στο μενού ρυθμίσεων της εφαρμογής, η λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας μπορεί να ενεργοποιηθεί απλά με το γύρισμα ενός διακόπτη – και όταν ενεργοποιηθεί, απενεργοποιεί γρήγορα τις λειτουργίες που καταναλώνουν ενέργεια.

Η λειτουργία του Telegram απενεργοποιεί κάθε περιττή απόσπαση της προσοχής, όπως η αυτόματη αναπαραγωγή GIF και βίντεο, τα κινούμενα σχέδια/εφέ αυτοκόλλητων και emoji, καθώς και τα κινούμενα σχέδια διεπαφής, ώστε να μπορείτε να παραμείνετε συγκεντρωμένοι. Οι χρήστες Mac μπορούν να χρησιμοποιήσουν την επιλογή ρυθμιστικού για να ενεργοποιήσουν αυτόματα τη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας με βάση το ποσοστό στάθμης της μπαταρίας του Mac τους. Με αυτή τη λειτουργία, δεν χρειάζεται να την ενεργοποιούν χειροκίνητα κάθε φορά!

Δείτε ακόμα: Telegram v9.4: Μετάφραση ολόκληρων συνομιλιών και άλλα νέα χαρακτηριστικά

Telegram

Επιπλέον, το νέο μενού Εξοικονόμηση ενέργειας διαθέτει μια σειρά ανεξάρτητων διακοπτών για τον τερματισμό των διεργασιών που καταναλώνουν ενέργεια ξεχωριστά, δίνοντας στους χρήστες την ευκαιρία να επικεντρωθούν μόνο στις πιο σοβαρές εφαρμογές. Η έκδοση 9.4.1 της αγαπημένης εφαρμογής Telegram για Mac είναι τώρα διαθέσιμη και έρχεται με πλήθος νέων χαρακτηριστικών, διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιώσεις επιδόσεων που δεν θέλετε να χάσετε!

Δείτε επίσης: StrongPity: Στοχεύει χρήστες Android μέσω κακόβουλου Telegram app

Η δύναμη του Telegram έγκειται στην ευκολία χρήσης του σε συνδυασμό με τα χαρακτηριστικά ασφαλείας και τις ενσωματώσεις του με άλλες εφαρμογές και υπηρεσίες. Είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για τις επιχειρήσεις να παραμένουν συνδεδεμένες, διατηρώντας παράλληλα τις συνομιλίες ιδιωτικές και ασφαλείς ανά πάσα στιγμή. Είτε χρειάζεστε έναν απλό τρόπο επικοινωνίας με τα μέλη της ομάδας είτε μια πιο ισχυρή πλατφόρμα για τη συνεργασία μεταξύ πολλών οργανισμών – το Telegram σας καλύπτει!

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS