ΑρχικήinetΤο MacBook Air 15 ιντσών αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2023

Το MacBook Air 15 ιντσών αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2023

Η Apple σχεδιάζει την κυκλοφορία ενός MacBook Air 15 ιντσών το 2023, σύμφωνα με τον Gurman, ανταποκριτή της Apple για το Bloomberg.

Αυτό το νέο μοντέλο θα είναι το πρώτο MacBook Air που θα παρεκκλίνει από το παραδοσιακό μέγεθος οθόνης 13,3 ιντσών, ενώ από πέρυσι κυκλοφορούσαν φήμες για την κυκλοφορία οθόνης – μεγέθους 15,5 ιντσών.
Εκτός από το MacBook Air 15 ιντσών, η Apple για τη σειρά Mac για το 2023 αναμένεται επίσης να περιλαμβάνει τα μοντέλα MacBook Pro 14 και 16 ιντσών που είναι εξοπλισμένα με επεξεργαστές M2 Pro και M2 Max.

Δείτε επίσης: NoWatch: Το smartwatch που δεν έχει οθόνη

Apple MacBook Air 15 ιντσών

Το MacBook 12 ιντσών που φημολογούνταν προηγουμένως, δεν είναι στα σχέδια πλέον για το κοντινό μέλλον.
Αυτό υποδηλώνει ότι δεν είναι πιθανό να κυκλοφορήσει σύντομα κάποιο μικρότερο laptop από την Apple. Ωστόσο, είχε αναφερθεί στο παρελθόν ότι το MacBook 12 ιντσών θα μπορούσε να «επανέλθει» στις αρχές του 2024.
Εάν κυκλοφορήσει, αυτό το laptop θα είναι το μικρότερο της Apple, μετά το MacBook 12 ιντσών, το οποίο είχε κυκλοφορήσει το 2015 και διακόπηκε το 2019.
Οι «ανταποκριτές» της Apple λένε πως το νέο μοντέλο MacBook 15 ιντσών αναμένεται να κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2023. Αυτό υποδηλώνει ότι θα μπορούσε ενδεχομένως να παρουσιαστεί στο ετήσιο WWDCWorldwide Developers Conference” της Apple τον Ιούνιο του ίδιου έτους.
Το νέο MacBook 15 ιντσών είναι πιθανό να έχει παρόμοιο σχεδιασμό με το πρόσφατα ανανεωμένο MacBook Air M2.
Φημολογείται ότι θα είναι παρόμοιο σε μέγεθος με το MacBook Pro 16 ιντσών, διατηρώντας παράλληλα τα χαρακτηριστικά που το χαρακτηρίζουν, όπως ο λεπτός και ελαφρύς σχεδιασμός.

Δείτε επίσης: Πριν από 16 χρόνια ο Steve Jobs παρουσίασε το πρώτο iPhone

Προς το παρόν δεν είναι σαφές ποια νέα προϊόντα θα παρουσιάσει η Apple για το 2023.
Αυτό το έτος μπορεί να επικεντρωθεί γύρω από την κυκλοφορία του AR/VR headset της εταιρείας.
Το headset μεικτής πραγματικότητας της Apple αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του την άνοιξη ή στο WWDC του 2023, καθώς η κυκλοφορία του AR/VR headset φέρεται να έχει καθυστερήσει λόγω μερικών “θεμάτων”.
Είμαστε στην αναμονή για να δούμε τι μας επιφυλάσσει η Apple για το 2023.

Πηγή πληροφοριών: laptopmag.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS