ΑρχικήinetNoWatch: Το smartwatch που δεν έχει οθόνη

NoWatch: Το smartwatch που δεν έχει οθόνη

Στην εποχή μας, τα έξυπνα ρολόγια τείνουν να έχουν τον ίδιο σχεδιασμό. Αλλά σας έχει παρουσιαστεί ποτέ η ευκαιρία να βιώσετε κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα: ένα smartwatch χωρίς συνοδευτική οθόνη, το NoWatch!

NoWatch

Σας παρουσιάζουμε το NoWatch, ένα επαναστατικό προϊόν που έκανε το ντεμπούτο του στη CES 2023 μετά από μια εκτεταμένη εκστρατεία λανσαρίσματος και crowdfunding! Δεν μοιάζει με κανένα άλλο ρολόι που έχετε ξαναδεί: διαθέτει όλα τα σπουδαία χαρακτηριστικά ενός smartwatch, αλλά χωρίς την οθόνη. Αντ’ αυτού, αυτό το μοναδικό ρολόι κοσμείται με εναλλάξιμους πολύτιμους λίθους για να σας δώσει μια πραγματικά προσαρμοσμένη εμφάνιση.

Το NoWatch είναι μια ενδιαφέρουσα ιδέα, που δημιουργήθηκε ως ένας τρόπος να μην αποσπάται η προσοχή σας από την ώρα. Αν και μπορεί να σας θυμίσει το NoPhone -μια πλαστική πλάκα που μοιάζει με smartphone χωρίς χαρακτηριστικά- οι δύο συσκευές διαφέρουν σε πολλά σημεία. Το NoWatch δεν διαθέτει μόνο αισθητήρες όπως αισθητήρα καρδιακού ρυθμού και αισθητήρα ηλεκτροδερμικής δραστηριότητας, αλλά η συνοδευτική εφαρμογή του επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν τα στατιστικά στοιχεία της υγείας τους χωρίς να χρειάζεται να κοιτάζουν οποιοδήποτε είδος οθόνης! Έτσι, τελικά, αυτό το ρολόι (το οποίο δεν μοιάζει πραγματικά πολύ με ένα ρολόι) επιδιώκει την παραγωγικότητα και όχι την απόσπαση της προσοχής.

Το NoWatch είναι ένα πανίσχυρο έξυπνο βραχιόλι χωρίς οθόνη, αλλά με τις ίδιες μετρήσεις όπως ένα συνηθισμένο ρολόι. Θα πρέπει να ξοδέψετε τουλάχιστον 361 δολάρια για αυτή τη μοναδική συσκευή με βάση την επιλογή των πολύτιμων λίθων που έχετε επιλέξει- ή αλλιώς μπορεί να θελήσετε να επιλέξετε κάτι που έχει τη δική του οθόνη.

Πηγή πληροφοριών: howtogeek.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS