ΑρχικήUpdatesTelegram v9.4: Μετάφραση ολόκληρων συνομιλιών και άλλα νέα χαρακτηριστικά

Telegram v9.4: Μετάφραση ολόκληρων συνομιλιών και άλλα νέα χαρακτηριστικά

Χάρη στην πρωτοποριακή εφαρμογή προηγμένων εργαλείων μετάφρασης, το Telegram έχει καταφέρει να υπερπηδήσει τα γλωσσικά εμπόδια. Ωστόσο, μέχρι τώρα οι χρήστες περιορίζονταν στη μετάφραση ενός μηνύματος κάθε φορά – μια απίστευτα επίπονη εργασία! Τώρα, με την πιο πρόσφατη ενημέρωση v9.4, το Telegram αντιμετώπισε αυτό το ζήτημα και έκανε τη διαδικασία μετάφρασης πιο εύκολη από ποτέ, εισάγοντας ένα νέο γρήγορο κουμπί που σας επιτρέπει να μεταφράζετε ολόκληρες συνομιλίες σε δευτερόλεπτα.

Telegram μετάφραση

Αυτό το νέο κουμπί εμφανίζεται στην κορυφή ενός ξενόγλωσσου thread και υπόσχεται να κάνει τη ζωή των χρηστών πολύ πιο εύκολη. Στο μενού επιλογών, μπορείτε να επιλέξετε ποιες γλώσσες θα μεταφράσετε ή να αποκρύψετε τη γραμμή.

Δείτε επίσης: StrongPity: Στοχεύει χρήστες Android μέσω κακόβουλου Telegram app

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή η δυνατότητα, ωστόσο, είναι διαθέσιμη μόνο σε συνδρομητές Telegram Premium.

Με αυτή την τελευταία αναβάθμιση, έχετε επίσης τη δυνατότητα να ορίσετε ένα αυτοκόλλητο ή ένα κινούμενο emoji ως εικόνα προφίλ σε οποιονδήποτε λογαριασμό, ομάδα ή κανάλι. Αυτή η λειτουργία είναι διαθέσιμη σε όλους, είτε είστε χρήστης Premium accοunt είτε χρήστης δωρεάν λογαριασμού.

Μιλώντας για αυτοκόλλητα και emoji, το Telegram κάνει τώρα αυτά τα αντικείμενα λίγο πιο οργανωμένα. Τα stickers και τα emoji κατατάσσονται τώρα με βάση την κατηγορία τους. Έτσι, μπορείτε να βρείτε πιο εύκολα αυτό που ζητάτε.

Δείτε επίσης: Πώς να προτείνετε μια profile photo στο Telegram;

Telegram v9.4: Μετάφραση ολόκληρων συνομιλιών και άλλα νέα χαρακτηριστικά

Άλλη μια ενδιαφέρουσα βελτίωση έχει να κάνει με την κατανάλωση δεδομένων κινητής. Το Telegram έχει επανασχεδιάσει την ενότητα Network Usage, η οποία εμφανίζει την κατανάλωση δεδομένων της εφαρμογής μέσω λεπτομερών γραφημάτων πίτας. Επίσης, κάνει διάκριση μεταξύ Wi-Fi και χρήσης δεδομένων κινητής τηλεφωνίας.

Επιπλέον, οι διαχειριστές ομάδων θα μπορούν πλέον να προσδιορίσουν ποιους τύπους μέσων μπορούν να στείλουν τα μέλη. Μπορούν ακόμα να απενεργοποιήσουν την αποστολή μηνυμάτων κειμένου εάν μια ομάδα προορίζεται μόνο για φωτογραφίες, βίντεο ή φωνητικές σημειώσεις.

Τέλος, το Telegram έχει προσθέσει μια επιλογή bot chat, μια διαδικασία re-login με το Apple και το Google ID σας που δεν απαιτεί κωδικό SMS, μια ετήσια συνδρομή Premium με έκπτωση έως και 40% και πρόσθετα διαδραστικά emoji.

Δείτε επίσης: Telegram: Ενεργοποιήστε τη λειτουργία Auto-Delete Messages

Μπορείτε να κατεβάσετε τη νέα ενημέρωση v9.4 του Telegram από το Play Store και να λάβετε τις νέες δυνατότητες.

Το Telegram είναι μια εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων που έχει γίνει όλο και πιο δημοφιλής από την έναρξή της το 2013. Η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν μηνύματα, φωτογραφίες, βίντεο, φωνητικές σημειώσεις και άλλα έγγραφα. Παρόλο που διαθέτει χαρακτηριστικά παρόμοια με εκείνα άλλων εφαρμογών ανταλλαγής μηνυμάτων, όπως το WhatsApp ή το Facebook Messenger, ορισμένα από τα μοναδικά χαρακτηριστικά του το κάνουν να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες!

Πηγή: www.androidpolice.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS