ΑρχικήinetTwitter down: Χιλιάδες χρήστες αντιμετώπισαν προβλήματα

Twitter down: Χιλιάδες χρήστες αντιμετώπισαν προβλήματα

Twitter down: Λίγο μετά τον τελευταίο γύρο απολύσεων στο Twitter, η πλατφόρμα επλήγη από μια διακοπή λειτουργίας που άφησε πολλούς χρήστες απογοητευμένους και ανήμπορους να χρησιμοποιήσουν κανονικά τους λογαριασμούς τους.

Twitter διακοπή λειτουργίας

Μερικοί χρήστες που προσπάθησαν να μπουν στη σελίδα, είδαν μια σελίδα καλωσορίσματος, σαν να μην ακολουθούσαν κανέναν στο Twitter. Το μήνυμα που εμφανιζόταν τους ενθάρρυνε να κάνουν κλικ και να βρουν τα πρώτα άτομα που θα ακολουθήσουν.

Υπήρχαν περισσότερες από 5.000 αναφορές που επισημάνθηκαν στο Downdetector.

Δείτε επίσης: Twitter: Θα σας ειδοποιεί όταν ένα tweet που αλλεληπιδράσατε λαμβάνει σχολιασμό από το Community Note

Καλώς ήρθατε στο Twitter!” έλεγε το μήνυμα. “Αυτό είναι το καλύτερο μέρος για να δεις τι συμβαίνει στον κόσμο σου. Βρείτε μερικά άτομα και θέματα που θα ακολουθήσετε τώρα“.

Η εφαρμογή Twitter για κινητά εμφάνιζε μια παρόμοια ειδοποίηση, με ένα κουμπί “Let’s go” που οδηγούσε τους χρήστες σε μια λίστα συνιστώμενων λογαριασμών.

Ωστόσο, πολλοί χρήστες ανέφεραν ότι δεν μπορούσαν να παρακάμψουν αυτό το αρχικό μήνυμα, και έτσι δεν μπορούσαν να δουν το feed ή τυχόν αναρτήσεις από τα άτομα που ακολουθούν ήδη.

Δείτε επίσης: Tesla: Εργαζόμενοι λένε ότι το Twitter έκανε shadow ban το account για το σωματείο τους

Twitter down
Twitter down: Χιλιάδες χρήστες αντιμετώπισαν προβλήματα

Ωστόσο, σύμφωνα με αναφορές χρηστών, ήταν δυνατή η προβολή tweets ενός συγκεκριμένου χρήστη αν κάποιος πήγαινε στη σελίδα του λογαριασμού του. Η σελίδα φαινόταν να φορτώνεται κανονικά. Η λειτουργία αναζήτησης του Twitter λειτουργούσε, επίσης, αν και τα αποτελέσματα δεν ήταν τόσο αξιόπιστα. Επίσης, οι χρήστες ήταν σε θέση να δημοσιεύουν νέα tweets – παρόλο που δεν υπήρχε διαθέσιμο το feed για να τα προβάλουν.

Δείτε επίσης: Twitter: Τέλος το 2FA μέσω SMS σε non-Blue χρήστες

Twitter down

Η διακοπή λειτουργίας έρχεται σε μια περίοδο αναταραχών στο Twitter. Χθες έγινε γνωστό ότι ο Elon Musk προχώρησε σε άλλον ένα γύρο απολύσεων, συμπεριλαμβανομένης της Esther Crawford, ενός από τα πιο πιστά στελέχη της εταιρείας. Οι πιο πρόσφατες απολύσεις έρχονται να προστεθούν σε αυτές που έχουν ξεκινήσει από τα τέλη του περασμένου έτους, όταν ο Elon Musk ανέλαβε τα ηνία της εταιρείας κοινωνικής δικτύωσης.

Δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι η διακοπή λειτουργίας σχετίζεται με τις απολύσεις, αν και πολλές από τις βασικές ομάδες του Twitter λειτουργούν με πολύ λιγότερο προσωπικό πλέον. Αυτό μπορεί να επηρεάζει κάπως τη λειτουργία της υπηρεσίας. Η διακοπή λειτουργίας του Twitter λειτούργησε ως υπενθύμιση του πόσο ισχυρά μπορούν να είναι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όταν χρησιμοποιούνται αποτελεσματικά – και πόσο προβληματικά και άβολα μπορεί να είναι όταν κάτι πάει στραβά! Ευτυχώς σε αυτή την περίπτωση, υπήρχαν λειτουργίες που λειτουργούσαν.

Πηγή: www.independent.co.uk

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS