ΑρχικήinetSprinklr: Απολύει το 4% του προσωπικού της

Sprinklr: Απολύει το 4% του προσωπικού της

Η Sprinklr έλαβε τη δύσκολη απόφαση να μειώσει το 4% του εργατικού δυναμικού της παγκοσμίως.

Υπό το πρίσμα του τρέχοντος οικονομικού κλίματος, η εταιρεία Sprinklr απέλυσε περισσότερους από 100 υπαλλήλους – περίπου το 4% του παγκόσμιου προσωπικού της. Η αναδιάρθρωση αυτή εξυπηρετεί την αναπροσαρμογή του προσωπικού της, προκειμένου να γίνει πιο αποτελεσματική και αποδοτική εν μέσω αυτών των δύσκολων καιρών.

Δείτε επίσης: Apple: Συνεχίζει να μένει μακριά από μαζικές απολύσεις

Sprinklr

Την περασμένη εβδομάδα, η Sprinklr ξεκίνησε μια διαδικασία απολύσεων που μειώνει το προσωπικό της σε όλη την Ινδία, τις Ηνωμένες Πολιτείες και άλλα μέρη του κόσμου. Αυτό έχει επιβεβαιωθεί από το TechCrunch μέσω ανθρώπων που έχουν γνώση του θέματος καθώς και από ένα email από την Sprinklr.

Δείτε επίσης: Η Yahoo ανακοίνωσε απολύσεις 1600 υπαλλήλων

Ένας εκπρόσωπος της Sprinklr δήλωσε ότι ο οργανισμός έλαβε μια “στρατηγική επιχειρηματική απόφαση” για να επηρεάσει τους εργαζόμενους σε προκαθορισμένα τμήματα, περιοχές και επιχειρησιακούς ρόλους.

Στις 7 Φεβρουαρίου, η εταιρεία με έδρα τη Νέα Υόρκη κατέστησε σαφές στους επηρεαζόμενους υπαλλήλους της ότι θα υπάρξουν συνέπειες. Το TechCrunch ανέφερε ότι η απόφαση αυτή δεν επηρέασε κανένα στέλεχος C-level της εταιρείας.

Η Sprinklr απέτυχε να αποκαλύψει πόσο προσωπικό θα επηρεαστεί από την απόφασή της. Όπως τεκμηριώνεται σε μια κατάθεση στην SEC (PDF), η εταιρεία απασχολούσε 3.245 άτομα στις 31 Ιανουαρίου 2022 – 933 από αυτούς είχαν την έδρα τους στην Αμερική και 2.312 λειτουργούσαν από το εξωτερικό – 1.580 διέμεναν στην Ινδία.

Τους τελευταίους μήνες, η Sprinklr έχει συνεργαστεί με ισχυρές εταιρείες όπως η Samsung, η Sitel Group και η El Corte για να προσφέρει εξαιρετικές εμπειρίες αγορών στους πελάτες τους. Ωστόσο, λόγω της οικονομικής αστάθειας στην αγορά σήμερα, πολλές εταιρείες περικόπτουν τις μη απαραίτητες δαπάνες που περιλαμβάνουν το μάρκετινγκ και τη διαχείριση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης- αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε μειωμένη ζήτηση των υπηρεσιών της Sprinklr.

Δείτε επίσης: Η Meta πρόκειται να κάνει και άλλες απολύσεις;

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Sprinklr κάνει απολύσεις τον τελευταίο ένα χρόνο. Τον Ιούλιο, η εταιρεία φέρεται να απέλυσε τουλάχιστον 50 άτομα στο παγκόσμιο τμήμα μάρκετινγκ.

Πηγή πληροφοριών: techcrunch.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS