ΑρχικήinetMicrosoft 365: Η διακοπή λειτουργίας ρίχνει το κέντρο διαχείρισης στη Βόρεια Αμερική

Microsoft 365: Η διακοπή λειτουργίας ρίχνει το κέντρο διαχείρισης στη Βόρεια Αμερική

Ένα συνεχιζόμενο περιστατικό επηρεάζει τους διαχειριστές στη Βόρεια Αμερική, οι οποίοι αναφέρουν ότι βλέπουν κενές σελίδες και σφάλματα 404, όταν προσπαθούν να αποκτήσουν πρόσβαση στο κέντρο διαχείρισης του Microsoft 365.

Δείτε επίσης: Microsoft: Ερευνά συνεχιζόμενη διακοπή λειτουργίας του Exchange Online
Microsoft 365

Αυτή η διακοπή μπορεί να επηρεάσει οποιονδήποτε διαχειριστή στη Βόρεια Αμερική, όπως αποκάλυψε η εταιρεία στη σελίδα κατάστασης υγείας της υπηρεσίας Microsoft 365.

Η πλειονότητα των επηρεαζόμενων διαχειριστών αναφέρει ότι μια κενή σελίδα εμφανίζεται κατά την προσπάθεια πρόσβασης στο κέντρο διαχείρισης και δεν εμφανίζεται κανένα μήνυμα σφάλματος“, δήλωσε η Microsoft.

Ένας περιορισμένος αριθμός διαχειριστών αναφέρει ότι εμφανίζεται κατά διαστήματα ένα σφάλμα 404“.

Η εταιρεία εργάζεται για να ανακαλύψει το πρόβλημα που προκάλεσε αυτό το περιστατικό και προσπαθεί να βρει μια πιθανή λύση, για να αντιμετωπίσει τον αντίκτυπό του στους διαχειριστές της Βόρειας Αμερικής.

«Εξετάζουμε τα δεδομένα δικτύωσης για να προσδιορίσουμε την πηγή του αντίκτυπου, καθώς και να προσδιορίσουμε εάν υπάρχει διαθέσιμη μια πιθανή διόρθωση για την αποκατάσταση του αντίκτυπου», πρόσθεσε η εταιρεία.

Δείτε ακόμα: Η Apple ανακάμπτει από δεύτερη διακοπή λειτουργίας σε δύο ημέρες

διακοπή λειτουργίας

Το τελευταίο περιστατικό ακολουθεί μια τεράστια διακοπή λειτουργίας που έπληξε πολλές υπηρεσίες Microsoft 365 με ενσωματώσεις Teams την περασμένη εβδομάδα.

Όπως αποκάλυψε η εταιρεία σε μια προκαταρκτική αναφορά μετά το περιστατικό, η διακοπή της περασμένης εβδομάδας προκλήθηκε από μια ελαττωματική ανάπτυξη της Υπηρεσίας Διαμόρφωσης Enterprise (ECS) που προκάλεσε διαδοχικές αστοχίες και επιπτώσεις στη διαθεσιμότητα παγκοσμίως.

Το Exchange Online και το Outlook επλήγησαν από μια δεύτερη διακοπή λειτουργίας που εμπόδισε τους πελάτες να συνδεθούν στους λογαριασμούς τους και να αποκτήσουν πρόσβαση και να λάβουν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Τον Ιούνιο, μια άλλη διακοπή λειτουργίας του Microsoft 365 επηρέασε τους πελάτες που προσπαθούσαν να αποκτήσουν πρόσβαση στο Microsoft Teams και στο Exchange Online σε πολλές περιοχές.

Σύμφωνα με τη Microsoft, ο αντίκτυπος επεκτείνεται και σε διαχειριστές σε άλλες περιοχές.

Δείτε επίσης: Bug των Google Maps στο Android Auto προκαλεί διακοπή λειτουργίας της πλοήγησης

Η έρευνά μας διαπίστωσε ότι ορισμένα τμήματα της υποδομής που είναι υπεύθυνα για αιτήματα πρόσβασης στο κέντρο διαχείρισης του Microsoft 365 αποδίδουν κάτω από τα αναμενόμενα όρια, με αποτέλεσμα προβλήματα διακοπτόμενης πρόσβασης“, πρόσθεσε η εταιρεία.

Εργαζόμαστε για τη βελτιστοποίηση της απόδοσης στην επηρεαζόμενη υποδομή για την αποκατάσταση των επιπτώσεων.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS