ΑρχικήinetΗ νέα συνδρομητική υπηρεσία Meta Verified θα μπορούσε να έχει 12 εκατ....

Η νέα συνδρομητική υπηρεσία Meta Verified θα μπορούσε να έχει 12 εκατ. συνδρομητές μέχρι το 2024

Η έρευνα της Bank of America (BoFA) που δημοσιεύθηκε την Τρίτη προβλέπει ότι η νέα συνδρομητική υπηρεσία Verified της Meta θα μπορούσε να αποκτήσει έως και 12 εκατομμύρια συνδρομητές έως το 2024.

Δείτε επίσης: Meta Quest: Direct Touch, tap και swipe σε VR χωρίς χειριστήριο!

meta verified

Ο Mark Zuckerberg, διευθύνων σύμβουλος της Meta, δημοσίευσε μια ανάρτηση στο Instagram το Σαββατοκύριακο για να αποκαλύψει τη νέα συνδρομητική υπηρεσία. Ανέφερε ότι σκοπός της υπηρεσίας είναι να προωθήσει την ειλικρίνεια και την ασφάλεια σε όλες τις υπηρεσίες τους. Το πακέτο ξεκινά από μηνιαία τιμή 11,99 δολάρια και παρέχει στους χρήστες σήματα επαλήθευσης, λειτουργίες παρακολούθησης της ταυτότητας καθώς και επιπλέον εργαλεία – όλα αυτά βρίσκονται επί του παρόντος σε δοκιμές στην Αυστραλία καθώς και στη Νέα Ζηλανδία!

Δείτε επίσης: WhatsApp και Meta προχώρησαν πρόσφατα σε πρωτοποριακές αλλαγές

Οι αναλυτές της BoFA υπογράμμισαν ότι η συνδρομητική υπηρεσία Verified της Meta απευθύνεται ειδικά σε influencers και δημιουργούς, ενώ στο μέλλον αναμένεται να εγγραφούν και επιχειρήσεις. Το subscription service θα μπορούσε να είναι ιδιαίτερα επωφελές για τους influencers, καθώς προσφέρει ένα badge που προωθεί την προβολή στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης, παρέχοντάς τους δυνητικά υψηλότερη θέση στα αποτελέσματα αναζήτησης και περιεχομένου.

Σύμφωνα με τους αναλυτές της Bank of America (BoFA), η Meta θα μπορούσε να δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό ποσό 1,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε προσοδοφόρα έσοδα το 2024, αν διατηρήσει την τρέχουσα μηνιαία συνδρομή της στα 11,99 δολάρια.

Σύμφωνα με ένα πρόσφατο ερευνητικό σημείωμα της BoFA, η Meta έχει τη δυνατότητα να ξεπεράσει τις αντίστοιχες συνδρομητικές προσφορές όσον αφορά την εμβέλεια του κοινού και την ευκαιρία εσόδων για τους δημιουργούς. Αυτό οφείλεται στην αναμενόμενη βελτίωση και βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών με την πάροδο του χρόνου.

Μετά την επιτυχημένη δημόσια παρουσίαση της συνδρομητικής υπηρεσίας Twitter Blue, η οποία διατίθεται προς 8 δολάρια το μήνα (ή 11 δολάρια στο Apple App Store), η Meta άρχισε πρόσφατα να δοκιμάζει τη δική της αντίστοιχη υπηρεσία. Μάλιστα, σύμφωνα με πρόσφατη έκθεση του The Information, έχει ήδη συγκεντρώσει σχεδόν 300 χιλιάδες συνδρομητές διεθνώς!

Η Snap διαθέτει και μια συνδρομητική υπηρεσία που ονομάζεται Snapchat+, την οποία η υπηρεσία κοινωνικών μηνυμάτων έκανε το ντεμπούτο της τον Ιούνιο με τιμή 3,99 $ το μήνα. Η Snap είπε στα τέλη Ιανουαρίου κατά την τελευταία της έκθεση κερδών ότι το Snapchat+ έχει πλέον πάνω από 2 εκατομμύρια χρήστες.

Πηγή πληροφοριών: cnbc.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS