ΑρχικήinetΤο Twitter μπορεί να καταργήσει δύο λειτουργίες ειδικά σχεδιασμένες για δημιουργούς

Το Twitter μπορεί να καταργήσει δύο λειτουργίες ειδικά σχεδιασμένες για δημιουργούς

Το Twitter κινείται με ταχύτητα φωτός υπό τον ασταθή έλεγχο του Elon Musk. Η έμφαση δίνεται στην ανάπτυξη προϊόντων, με το Twitter Blue και την αναβίωση του Vine να έχουν προτεραιότητα. Μέσα σε όλο αυτό το χάος, με μια μαζική απόλυση να διαφαίνεται από πάνω μας, μια χούφτα προϊόντα του Twitter βρίσκονται επίσης στο στόχαστρο και μερικά έχουν τεθεί σε επ’ αόριστον αναμονή.

Δείτε επίσης: Αναφορά: Ο Elon Musk θα απολύσει σήμερα πάνω από 3000 υπαλλήλους του Twitter

Twitter

Στην τελευταία έκδοση του ενημερωτικού δελτίου Platformer, ο δημοσιογράφος τεχνολογίας Casey Newton αναφέρει ότι η λειτουργία ενημερωτικών δελτίων του Twitter που ονομάζεται Revue θα κλείσει πριν από το τέλος του έτους. Το Twitter απέκτησε την υπηρεσία newsletter τον Ιανουάριο του 2021. Η απόφαση κατάργησης της λειτουργίας είναι μάλλον μια συγκεχυμένη απόφαση, καθώς ο Musk έχει αναφέρει πολλές φορές ότι θέλει να βοηθά τους δημιουργούς να κερδίζουν τα προς το ζην.

Δείτε επίσης: Celebrities εγκαταλείπουν το Twitter λόγω Elon Musk

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του Revue σε σύγκριση με το Substack ήταν ότι το Twitter έπαιρνε μόνο το 5% των καθαρών κερδών από τη συνδρομή του δημιουργού, ενώ το Substack έπαιρνε το 10%. Με την πάροδο του χρόνου, το Twitter επέτρεψε στους συγγραφείς να τοποθετούν τους συνδέσμους των newsletter τους στο προφίλ τους. Λίγες εβδομάδες αργότερα, το Twitter πρόσθεσε και ένα κουμπί εγγραφής σε tweets που μοιράζονται ένα άρθρο ενημερωτικού δελτίου Revue, επιτρέποντας στους θεατές να εγγραφούν απευθείας χωρίς προβλήματα εγγραφής μέσω email.

Το βίντεο -περιεχόμενο κυριαρχεί

Ο νέος διευθύνων σύμβουλος του Twitter ανακοίνωσε ότι η λειτουργία Notes θα διακοπεί. Τον Ιούνιο του 2022, το Twitter εγκαινίασε τη λειτουργία Note που επέτρεπε στους χρήστες να δημοσιεύουν άρθρα μεγάλης μορφής έως και 2.500 λέξεων χωρίς να χρειάζεται να ανησυχούν για τον αριθμό των χαρακτήρων ή να περάσουν από τη δοκιμασία της γραφής thread. Στο αριστερό παράθυρο προστέθηκε μια ειδική επιλογή Write, η οποία άνοιγε ένα βασικό σύστημα επεξεργασίας κειμένου.

Δείτε επίσης: Υπάλληλος του Twitter κοιμάται στο πάτωμα του γραφείου λόγω των απαιτήσεων του Elon Musk

Το Twitter επέτρεπε στους χρήστες να προσθέτουν εικόνες και να ενσωματώνουν tweets στα άρθρα τους, να διαμορφώνουν το όλο θέμα με έναν τίτλο και λεπτομέρειες σχετικά με το προφίλ τους στο Twitter, ακριβώς όπως ένα κανονικό άρθρο ειδήσεων. Κάθε note είχε τη δική του μοναδική διεύθυνση URL, ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να το διαβάσουν χωρίς να ανακατευθύνονται στο οικοσύστημα του Twitter. Τα tweets που στέλνονταν με ένα Note link περιλάμβαναν προεπισκοπήσεις του άρθρου με τις οποίες μπορούσε κανείς να αλληλεπιδράσει παρόμοια με τον τρόπο που θα αλληλεπιδρούσε με ένα κανονικό tweet στα χρονολόγια των social media.

Παρόλο που η λειτουργία Note περιορίστηκε σε μια μικρή ομάδα χρηστών για δοκιμή, το Twitter σχεδίαζε να την επεκτείνει σε περισσότερους πρόθυμους συμμετέχοντες. Σύμφωνα με την κατεύθυνση του Musk, ωστόσο, η λειτουργία Notes φέρεται να βρίσκεται σε “επ’ αόριστον” διάλειμμα. Παρά το πόσο πολλά υποσχόμενο και βολικό φαίνεται, φαίνεται ότι η προσοχή του Musk εστιάζεται πλέον στα βίντεο με άλλα χαρακτηριστικά, όπως τα paywalled clips και η επαναφορά του Vine προκειμένου να ανταγωνιστεί το TikTok.

Πηγή πληροφοριών: slashgear.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS