ΑρχικήUpdatesΤο Reddit επιτρέπει πλέον στους χρήστες να αναζητούν σχόλια σε αναρτήσεις

Το Reddit επιτρέπει πλέον στους χρήστες να αναζητούν σχόλια σε αναρτήσεις

Παρά τα πρόσφατα εμπόδια, το Reddit παρουσίασε μια νέα λειτουργία αναζήτησης που είναι διαθέσιμη σε desktop, iOS και Android. Αυτή η αναβάθμιση σχεδιάστηκε για να βελτιώσει την εμπειρία του χρήστη, επιτρέποντας στα άτομα να βρίσκουν γρήγορα απαντήσεις μέσα στις αναρτήσεις χωρίς να χρειάζεται να ξοδεύουν χρόνο για scroll. Τώρα η εύρεση των πληροφοριών που χρειάζεστε είναι πανεύκολη!

Δείτε επίσης: Reddit: Χρήσιμα tips για να ενισχύσετε το απόρρητο

Reddit

Πριν από την τελευταία ενημέρωση, η αναζήτηση σχολίων στο Reddit περιοριζόταν σε ολόκληρη την πλατφόρμα. Η μπάρα αναζήτησης βελτίωσε αυτή την εμπειρία με την καρτέλα “comments”, αλλά η εξερεύνηση μεγάλων και πολύπλοκων thread παρέμενε δύσκολη. Ευτυχώς, οι χρήστες μπορούν τώρα να απολαμβάνουν μια πιο εκλεπτυσμένη εμπειρία που τους επιτρέπει να εστιάζουν τις αναζητήσεις τους σε μεμονωμένες αναρτήσεις- η εύρεση απαντήσεων δεν ήταν ποτέ πιο απλή!

Με αυτή τη νέα λειτουργία, δεν χρειάζεται πλέον να αφιερώνετε χρόνο στο ατελείωτο scroll για να βρείτε το τμήμα της συνομιλίας σας που σας ενδιαφέρει. Μπείτε κατευθείαν σε αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία και βεβαιωθείτε ότι ακούγεται! Αυτός είναι ένας ακόμη τρόπος με τον οποίο η [εταιρεία] μπορεί να συμβάλει στην οργάνωση και την αποτελεσματικότητα των συζητήσεων.

Δείτε επίσης: Reddit: Hackers έκλεψαν source code και εσωτερικά δεδομένα

Βελτιώστε την εμπειρία σας με συναρπαστικά νέα χαρακτηριστικά!

Τους τελευταίους μήνες, το Reddit εργάζεται επιμελώς για να βελτιώσει τις λειτουργίες αναζήτησης. Όχι μόνο οι χρήστες μπορούν πλέον να εντοπίζουν με ευκολία σχόλια μέσα σε αναρτήσεις, αλλά είναι σε θέση να βρουν ακόμα και memes που περιλαμβάνουν κείμενο μέσα σε αυτά! Επιπλέον, ο πρόσφατα ενημερωμένος αλγόριθμός τους παρέχει πιο ακριβή αποτελέσματα κατά την αναζήτηση για subreddits. Συνολικά, αυτές οι αλλαγές έκαναν ευκολότερο από ποτέ να ανακαλύψετε αυτό που ψάχνετε στο Reddit!

Επιπλέον, το Reddit έχει βελτιώσει τη δυνατότητα αυτόματης συμπλήρωσης για να διευκολύνει την αναζήτηση κοινοτήτων και η περιήγηση στα αποτελέσματα αναζήτησης βίντεο έχει βελτιωθεί επιτρέποντας στους χρήστες να σύρουν προς τα πάνω και προς τα κάτω για να πλοηγηθούν μεταξύ των αποτελεσμάτων βίντεο σε iOS και Android. Η πλατφόρμα τώρα επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν σίγαση ολόκληρων κοινοτήτων με “σίγαση κοινότητας”.

Το Reddit είναι σαφώς αφοσιωμένο στη δημιουργία μιας διαρκώς βελτιούμενης εμπειρίας χρήστη, γεγονός που αποδεικνύεται από την εισαγωγή πολυάριθμων ενημερώσεων και λειτουργιών. Για να αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτές τις νέες προσφορές, οι χρήστες μπορούν είτε να επισκεφθούν τον ιστότοπο του Reddit είτε να κατεβάσουν την εφαρμογή του για συσκευές iOS/Android. Με αυτό το πλήθος νέων βελτιώσεων στα χέρια σας, θα μπορείτε να απολαύσετε μια πιο απρόσκοπτη πλοήγηση και ένα πιο ικανοποιητικό ταξίδι με το Reddit!

Πηγή πληροφοριών: androidheadlines.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS