ΑρχικήUpdatesApple Podcasts: Εισαγωγή νέων εργαλείων και ενημερώσεων

Apple Podcasts: Εισαγωγή νέων εργαλείων και ενημερώσεων

Η εφαρμογή Apple Podcasts υπάρχει εδώ και πολύ καιρό. Ωστόσο, δεν κατάφερε να συμβαδίσει με τις ετήσιες ενημερώσεις του iOS. Με κάθε σημαντική κυκλοφορία λειτουργικού συστήματος, η αμέλεια της Apple για αυτήν την εφαρμογή γίνεται πιο εμφανής. Αυτό είναι ιδιαίτερα εμφανές όταν συγκρίνεται με την εφαρμογή Music της εταιρείας. Η υπηρεσία ροής έχει μια σχετικά σταθερή εφαρμογή με ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής με μοντέρνα εμφάνιση.

Δείτε επίσης: Έκτακτη ενημέρωση της Apple επιδιορθώνει zero-day σε Macs και Watches

Apple Podcasts

Η εφαρμογή Apple Podcasts από την άλλη πλευρά, μοιάζει με ξεπερασμένο πρόγραμμα αναπαραγωγής που έχει μείνει πίσω στο χρόνο. Ευτυχώς ο τεχνολογικός γίγαντας, φαίνεται να εστιάζει περισσότερο στην εφαρμογή Podcasts τελευταία. Η εταιρεία ετοιμάζει μια σειρά από σημαντικές προσθήκες που θα χρησιμοποιήσουν οι χρήστες στα iPhone, iPad και Mac τους. Αυτά περιλαμβάνουν νέα εργαλεία διαχείρισης αποθηκευτικού χώρου, υποστήριξη παράδοσης με ανάθεση και προσαρμογές ετήσιας συνδρομής.

Η Apple ανακοίνωσε σήμερα ότι φέρνει την υποστήριξη παράδοσης με εξουσιοδότηση στα Podcasts το επόμενο φθινόπωρο. Αυτή η δυνατότητα θα επιτρέψει στους δημιουργούς να διανέμουν το περιεχόμενό τους, δωρεάν και επί πληρωμή, μέσω τρίτων παρόχων φιλοξενίας που συμμετέχουν.

Δείτε ακόμα: Το Twitter ενδέχεται να προσθέσει ένα ενσωματωμένο tab “Podcasts”

Προς το παρόν, η Apple θα υποστηρίξει τους ακόλουθους παρόχους, με περισσότερους να συμμετάσχουν σε αυτήν τη λίστα στο μέλλον:

Acast

ART19

Blubrry

Buzzsprout

Libsyn

Omny Studio

RSS.com

εργαλείων

Εκτός από την υποστήριξη παράδοσης με ανάθεση, τα Apple Podcasts θα περιλαμβάνουν νέα εργαλεία καθαρισμού σε iOS 15.5, iPadOS 15.5 και macOS 12.4. Οι χρήστες θα μπορούν να επιλέξουν τον αριθμό των ληφθέντων επεισοδίων που μπορεί να αποθηκεύσει η εφαρμογή σε μια συγκεκριμένη συσκευή. Αυτό θα βοηθούσε να διατηρείται υπό έλεγχο η κατανάλωση αποθήκευσης. Οι επιλογές θα περιλαμβάνουν τη λήψη των τελευταίων 3, 5 ή 10 επεισοδίων. Εναλλακτικά, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν τη ρύθμιση βάσει χρόνου για λήψη επεισοδίων που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες 7, 14 ή 30 ημέρες.

Δείτε επίσης: Η Apple καθυστερεί το λανσάρισμα της υπηρεσίας Podcasts Subscriptions

Εκτός από τα εργαλεία διαχείρισης αποθήκευσης, οι προαναφερθείσες ενημερώσεις λειτουργικού συστήματος θα τροποποιήσουν τις ετήσιες συνδρομές στην εφαρμογή Podcasts. Οι δημιουργοί θα μπορούν πλέον να εμφανίζουν πόσα χρήματα θα εξοικονομούσαν οι χρήστες, πληρώνοντας ετησίως αντί για μηνιαία. Η προτροπή συνδρομής θα ευνοήσει και θα προεπιλέξει την ετήσια επιλογή αντί για τη μηνιαία.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS