ΑρχικήinetΤο Twitter ενδέχεται να προσθέσει ένα ενσωματωμένο tab "Podcasts"

Το Twitter ενδέχεται να προσθέσει ένα ενσωματωμένο tab “Podcasts”

Φαίνεται ότι το Twitter δημιουργεί μια καρτέλα αφιερωμένη στα podcasts, όπως διακρίνεται σε ένα screenshot που δημοσιεύτηκε από την reverse engineer Jane Manchun Wong. Η εικόνα δείχνει ένα εικονίδιο μικροφώνου στην κάτω γραμμή του μενού της εφαρμογής Twitter, το οποίο φαίνεται να οδηγεί σε μια σελίδα με τίτλο “Podcasts”.

Δείτε επίσης: Twitter: Από λάθος αναστείλαμε τα accounts που παρακολουθούν τα ρωσικά στρατεύματα

Το screenshot δεν δείχνει καμία ένδειξη για το πώς θα μπορούσαν να εμφανίζονται τα podcasts στην πλατφόρμα ή εάν θα ενσωματώσει με κάποιο τρόπο τα Spaces, τις αίθουσες φωνητικών συνομιλών της πλατφόρμας.

Το Twitter άρχισε να αναπτύσσεται στις ηχητικές λειτουργίες όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τα Spaces το 2020 και μπήκε ακόμη πιο βαθιά στο μέσο με την απόκτηση της πλατφόρμας κοινωνικής podcast Breaker. Η λειτουργία Spaces ήταν ένα συνεχιζόμενο έργο για την πλατφόρμα, το οποίο πρόσφατα άρχισε να επιτρέπει σε οποιονδήποτε να δημιουργεί αίθουσες συνομιλίας και να επιτρέπει σε όλους τους mobile χρήστες να καταγράφουν τις συνομιλίες.

Δείτε επίσης: Το Twitter φέρνει τα καρφιτσωμένα DMs σε όλους

Οι εγγεγραμμένοι χώροι ήδη μοιάζουν λίγο με τα podcasts. Εάν η νέα λειτουργία “Podcasts” του Twitter θα είναι κάτι σαν το Spotify ή το Apple Podcast, οι χρήστες θα μπορούν να επιλέξουν και να ακούσουν podcasts στον ελεύθερο χρόνο τους, χωρίς να βιαστούν να παρακολουθήσουν μια ζωντανή μετάδοση Spaces.

Twitter podcasts

Δείτε επίσης: Το Twitter θα σας επιτρέπει να σας κάνετε untag από threads;

Καθώς οι πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης προσβλέπουν στην προσθήκη περισσότερων λειτουργιών για τη δυνητική αύξηση των εσόδων, το Twitter είναι απλώς το πιο πρόσφατο που πιθανώς αναπτύσσει έναν ακόμη βραχίονα για την υποστήριξη των podcasts. Πέρυσι, το Facebook κυκλοφόρησε μια λειτουργία podcasts για επιλεγμένους δημιουργούς, ενώ το Reddit μόλις ενεργοποίησε την εγγραφή μόνο για τα audio-only Talks.

Πηγή πληροφοριών: theverge.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS