ΑρχικήinetΠώς οι άνθρωποι κερδίζουν πραγματικά χρήματα από κρυπτονομίσματα

Πώς οι άνθρωποι κερδίζουν πραγματικά χρήματα από κρυπτονομίσματα

Οι αυξομειώσεις στην τιμή του Bitcoin, του Ethereum και άλλων κρυπτονομισμάτων καθώς και η ενεργή συναλλαγή αυτών μπορεί να προβληματίζει ορισμένους ανθρώπους που έχουν επενδύσει σε αυτά τα κρυπτονομίσματα.

κρυπτονομίσματα

Δείτε επίσης: Μήπως ο Elon Musk είναι τελικά ο ιδρυτής του Bitcoin;

Υπάρχουν ωστόσο μερικοί τρόποι για να κερδίσετε χρήματα από κρυπτονομίσματα που βρίσκονται στο πορτοφόλι σας: ποντάρισμα και καλλιέργεια απόδοσης σε δίκτυα DeFi. Το “DeFi” είναι απλώς ένας συναρπαστικός όρος για την “αποκεντρωμένη χρηματοδότηση”. Περιλαμβάνει σχεδόν όλες οι υπηρεσίες και τα εργαλεία που έχουν δημιουργηθεί σε blockchain για νομίσματα και έξυπνα συμβόλαια.

Στην πιο βασική τους μορφή, το ποντάρισμα κρυπτονομισμάτων και η καλλιέργεια απόδοσης είναι σχεδόν το ίδιο πράγμα: Περιλαμβάνουν την επένδυση χρημάτων σε κρυπτονομίσματα και τη συλλογή τόκων και τελών από συναλλαγές με blockchain.

Το ποντάρισμα είναι απλό. Συνήθως περιλαμβάνει την κατοχή κρυπτονομισμάτων σε έναν λογαριασμό και την δυνατότητά του να συλλέγει τόκους και χρεώσεις, καθώς αυτά τα κεφάλαια δεσμεύονται σε επικυρωτές blockchain. Όταν οι επικυρωτές blockchain διευκολύνουν τις συναλλαγές, τα τέλη που δημιουργούνται πηγαίνουν, εν μέρει, στα ενδιαφερόμενα μέρη.

Αυτός ο τύπος κράτησης, έχει γίνει τόσο δημοφιλής που το προσφέρουν οι κύριοι αντιπρόσωποι κρυπτονομισμάτων όπως η Coinbase. Ορισμένες μάρκες, όπως το πολύ σταθερό USDC, προσφέρουν περίπου 0,15 τοις εκατό ετήσια επιτόκια, ενώ άλλα ψηφιακά νομίσματα ενδέχεται να προσφέρουν 5 ή 6 τοις εκατό το χρόνο. Ορισμένες υπηρεσίες απαιτούν ποντάρισμα για να κλειδωθούν τα κεφάλαια για μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο και μπορεί να απαιτούν ένα ελάχιστο ποσό για να τραβήξετε τόκους.

Δείτε ακόμα: Η τιμή του Bitcoin καταρρέει καθώς η Ρωσία κηρύσσει τον πόλεμο στην Ουκρανία

Η καλλιέργεια της απόδοσης είναι λίγο πιο περίπλοκη, αλλά όχι τόσο διαφορετική. Οι «καλλιεργητές» προσθέτουν κεφάλαια σε δεξαμενές ρευστότητας, συχνά συνδυάζοντας περισσότερους από έναν τύπους διακριτικών τη φορά. Για παράδειγμα, μια ομάδα ρευστότητας που συνδυάζει το διακριτικό Raydium με το USDC μπορεί να δημιουργήσει ένα συνδυασμένο διακριτικό που μπορεί να αποφέρει 54 τοις εκατό APR (ετήσιο ποσοστό). Μερικές νεότερες, εξαιρετικά ασταθείς μάρκες μπορεί να αποτελούν μέρος των εκμεταλλεύσεων απόδοσης που προσφέρουν εκατοντάδες τοις εκατό APR και 10.000 έως 20.000 APY (το APY είναι σαν το APR, αλλά λαμβάνει υπόψη τη σύνθεση).

Οι ανταμοιβές, οι οποίες αθροίζονται 24 ώρες το 24ωρο, συνήθως καταβάλλονται ως μάρκες που μπορούν να συλλεχθούν. Αυτά τα κέρματα που έχουν συλλεχθεί μπορούν να επενδυθούν ξανά στο απόθεμα ρευστότητας και να προστεθούν στην απόδοση για μεγαλύτερες και ταχύτερες ανταμοιβές ή μπορούν να αποσυρθούν και να μετατραπούν σε μετρητά.

Εάν θέλετε να ξεκινήσετε να ποντάρετε ή να καλλιεργείτε απόδοση, το μέρος για να ξεκινήσετε είναι να δείτε εάν ένα ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων που χρησιμοποιείτε ήδη προσφέρει αυτές τις επιλογές. Οι Binance, FTX, Coinbase, TradeStation, Kraken και άλλες χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, ενδέχεται να προσφέρουν ποντάρισμα νομισμάτων, συμπεριλαμβανομένων των Ethereum, Tezos, Polkadot και Solana.

Δείτε επίσης: Η Coinbase μπλοκάρει 25.000 crypto addresses που συνδέονται με τη Ρωσία

Από την πλευρά της καλλιέργειας απόδοσης, το PancakeSwap, το Curve Finance, το Uniswap, το SushiSwap και το Raydium είναι μερικές μόνο υπηρεσίες που προσφέρουν τη δυνατότητα ανταλλαγής μαρκών, προσθήκης σε ομάδες ρευστότητας και επένδυσης σε καλλιέργεια απόδοσης. Η πρόσβαση σε αυτά γίνεται συνήθως μέσω πορτοφολιών κρυπτονομισμάτων που συνδέονται με την υπηρεσία και σας επιτρέπουν να προσθέτετε και να αποσύρετε χρήματα.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS