ΑρχικήinetΜήπως ο Elon Musk είναι τελικά ο ιδρυτής του Bitcoin;

Μήπως ο Elon Musk είναι τελικά ο ιδρυτής του Bitcoin;

Ένα tweet που δημοσιεύτηκε από τον ιδρυτή της Tesla, Elon Musk, έχει δημιουργήσει σασπένς στην πλατφόρμα, καθώς ο ίδιος ανάρτησε στο Twitter ονόματα τεσσάρων εταιρειών που υποδεικνύουν το όνομα κάποιου άλλου. Τα τέσσερα ονόματα εταιρειών ήταν αυτά των Samsung, Toshiba, Noakamichi και Motorola. Στην εικόνα κυκλώθηκαν δύο γράμματα από τη Samsung, πέντε γράμματα από την Toshiba, τέσσερα γράμματα από την Nakamichi και τέσσερα γράμματα από τη Motorola. Αν ενωθούν όλες τις κυκλωμένες λέξεις, σχηματίζουν ένα ιδιαίτερα γνωστό όνομα, αυτό του Satoshi Nakamoto.

Elon Musk

Δείτε επίσης: Η τιμή του Bitcoin καταρρέει καθώς η Ρωσία κηρύσσει τον πόλεμο στην Ουκρανία

Όσοι πάλι δεν είναι και τόσο εξοικειωμένοι με το δημοφιλέστερο ψηφιακό νόμισμα, μπορεί να αναρωτιούνται ποιανού το όνομα φαίνεται να προτείνει μέσα από το παζλ των tweet ο Elon Musk. Ο Satoshi Nakamoto πιστεύεται ότι είναι ο ιδρυτής του Bitcoin. Ωστόσο, δεν είναι ακόμη σαφές ποιος είναι ο πραγματικός εφευρέτης του. Το 2017 κυκλοφόρησε η φήμη ότι ο Elon Musk ήταν τελικά ο Satoshi Nakamoto, αλλά αρνήθηκε όλες αυτές τις υποψίες στο twitter.

Δείτε ακόμα: Ο Elon Musk προτρέπει την Ευρώπη να στραφεί στην πυρηνική ενέργεια για τις ανάγκες της

ιδρυτής

Αφού ο Elon Musk έγραψε αυτό το tweet, οι άνθρωποι άρχισαν να σχολιάζουν με διαφορετικές αντιδράσεις.

Ένας χρήστης του twitter είπε: “Satoshi Nakamoto είναι το όνομα που χρησιμοποιείται ως ψευδώνυμο από το άτομο ή τα άτομα που ανέπτυξαν το bitcoin, συνέγραψαν τη λευκή βίβλο του bitcoin και δημιούργησαν και ανέπτυξαν την αρχική εφαρμογή αναφοράς του bitcoin“.

Ένα άλλο tweet έγραφε «Είναι ένας από τους πιο ανιδιοτελείς εφευρέτες στην ανθρώπινη ιστορία προφανώς. #bitcoin.»

Δείτε επίσης: Ο δημιουργός του Bitcoin κέρδισε δίκη 55 δισεκατομμυρίων δολαρίων

Ο Elon Musk έλαβε επαίνους πρόσφατα αφού ανταποκρίθηκε στο αίτημα του αντιπροέδρου της κυβέρνησης της Ουκρανίας. Ο Ουκρανός υπουργός είχε ζητήσει από τον Musk να παρέχει ευρυζωνικές υπηρεσίες Starlink στην κατεστραμμένη από τον πόλεμο χώρα του. Ο Musk δεν έχασε καθόλου χρόνο για να απαντήσει στο tweet του αντιπρόεδρου της κυβέρνησης και του είπε ότι οι υπηρεσίες έχουν ενεργοποιηθεί. Οι υπηρεσίες του εξακολουθούν να είναι ενεργές στην Ουκρανία εν μέσω της επίθεσης από τη Ρωσία.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS