ΑρχικήinetΗ Apple προσθέτει τα iPad Air 2 & iPad Mini 2 στη...

Η Apple προσθέτει τα iPad Air 2 & iPad Mini 2 στη λίστα των Vintage προϊόντων

Η Apple πρόσθεσε σήμερα τα iPad Air 2 και iPad mini 2 στη λίστα vintage και απαρχαιωμένων προϊόντων της, καθώς έχουν περάσει περισσότερα από πέντε χρόνια από την τελευταία φορά που οι συσκευές προσφέρθηκαν προς πώληση.

iPad Air 2

Η Apple είναι μια εταιρεία με ξεχωριστά, ιδιόρρυθμα χαρακτηριστικά, καθώς δεν λαμβάνει ποτέ κακό feedback από τους χρήστες των απαρχαιωμένων συσκευών της. Εάν ένα νέο μοντέλο του iPhone του λάβει μια ενημέρωση, το ίδιο ισχύει και για τα ξεπερασμένα προϊόντα του.

Το iPad Air 2 κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τον Οκτώβριο του 2014 και ήταν το πρώτο iPad Air που διέθετε αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων Touch ID. Χρησιμοποιούσε τον επεξεργαστή A8X της Apple και είχε μια πολυστρωματική οθόνη χωρίς κενά, γεγονός που το έκανε σημαντικά πιο λεπτό από το original ‌iPad Air‌.

Το iPad mini 2 κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2013 και ήταν γνωστό στην καθομιλουμένη ως Retina ‌iPad mini, λόγω της οθόνης Retina με ανάλυση 2048 x 1536. Κατά τα άλλα, οπτικά ήταν πανομοιότυπο με τον προκάτοχό του, αν και ήταν ελαφρώς πιο βαρύ και παχύτερο. Το tablet χρησιμοποιούσε έναν επεξεργαστή A7 και τον coprocessor M7 που παρουσιάστηκε αρχικά στο iPhone 5s.

Η λίστα των vintage προϊόντων περιλαμβάνει συσκευές που η Apple σταμάτησε να διανέμει προς πώληση πριν από περισσότερα από πέντε χρόνια και λιγότερο από επτά χρόνια πριν. Η Apple παρέχει σέρβις και ανταλλακτικά για vintage συσκευές για έως και 7 χρόνια ή όπως απαιτείται από τη νομοθεσία, αλλά οι επισκευές υπόκεινται σε διαθεσιμότητα ανταλλακτικών.

Σε μια δευτερεύουσα σημείωση, η Apple αναμενόταν να μεταφέρει τα μοντέλα MacBook Air 11 ιντσών και 13 ιντσών του 2014 και το MacBook Pro 13 ιντσών στα μέσα του 2014 από vintage σε απαρχαιωμένα στις αρχές Μαΐου, αλλά η τελευταία ενημέρωση δείχνει ότι μόνο τα δύο τα MacBook Airs έκαναν αυτή τη μετάβαση – τουλάχιστον μέχρι στιγμής.

Πηγή πληροφοριών: macrumors.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS