ΑρχικήUpdatesWhatsApp: Έρχεται το chatting σε πολλαπλά τηλέφωνα και tablet

WhatsApp: Έρχεται το chatting σε πολλαπλά τηλέφωνα και tablet

WhatsApp: Έρχεται το chatting σε πολλαπλά τηλέφωνα και tablet!

Το WhatsApp κυκλοφορεί μια νέα ενημέρωση μέσω του Google Play Beta Program, ανεβάζοντας την έκδοση στην 2.22.10.13. Τι νέο υπάρχει σε αυτήν την ενημέρωση; Το WhatsApp εργάζεται για τη δυνατότητα σύνδεσης νέων φορητών συσκευών με τον WhatsApp λογαριασμό σας, σε μελλοντική ενημέρωση!

Το WhatsApp φαίνεται να εργάζεται σε μια λειτουργία που θα επιτρέπει στους χρήστες να συνομιλούν με τον ίδιο λογαριασμό σε πολλαπλά τηλέφωνα ή σε τηλέφωνο και tablet, σύμφωνα με ένα screenshot που δημοσιεύσε το site WABetaInfo από την beta έκδοση της εφαρμογής. Η οθόνη παρέχει οδηγίες για την εγγραφή της συσκευής που χρησιμοποιείτε ως “companion” σαρώνοντας έναν κωδικό με το κύριο τηλέφωνό σας — αν και προς το παρόν δεν φαίνεται να υπάρχει πραγματικός κωδικός για σάρωση.

WhatsApp chatting

Δείτε επίσης: WhatsApp: Απόκρυψη του status ‘last seen’ από συγκεκριμένες επαφές

Μια επιλογή που βρέθηκε σε προηγούμενη έκδοση beta έδειξε ότι οι συσκευές θα μπορούσαν να έχουν τη δυνατότητα να συγχρονίζουν πρόσφατα μηνύματα, παρόλο που είναι κρυπτογραφημένα από άκρο σε άκρο. Αυτή η οθόνη, σε συνδυασμό με την οθόνη “Register Device as Companion” που καθοδηγεί τους χρήστες για το πώς να χρησιμοποιούν το WhatsApp σε μια άλλη συσκευή, συνθέτουν πειστικές αποδείξεις ότι αυτή η δυνατότητα βρίσκεται σε εξέλιξη.

Δείτε επίσης: WhatsApp: Πώς να διαγράψετε μια επαφή

Και οι δύο οθόνες έχουν βρεθεί στην έκδοση Android της εφαρμογής, κάτι που σημαίνει ότι η δυνατότητα θα υποστηρίζει το chatting σε δευτερεύον τηλέφωνο ή tablet. Προς το παρόν, δεν είναι σαφές εάν η δυνατότητα θα είναι διαθέσιμη και στο iOS εάν και πότε θα λανσαριστεί, αν και υπάρχει προηγούμενο που δείχνει ότι θα γίνει. Το WhatsApp υποστηρίζει τεχνικά ήδη τη χρήση του λογαριασμού σας σε πολλαπλές συσκευές, μέσω της λειτουργίας Linked Devices, η οποία προς το παρόν υποστηρίζει μόνο τη χρήση υπολογιστών ως δευτερεύουσες συσκευές. Η δυνατότητα είναι διαθέσιμη τόσο σε iOS όσο και σε Android.

Δείτε επίσης: Το WhatsApp θα λανσάρει τα Communities

Το WhatsApp κυκλοφόρησε τις Linked Devices ως δημόσια έκδοση beta τον Νοέμβριο του 2021 και έχει βελτιωθεί από τότε (αν και εξακολουθούν να υπάρχουν μερικές μη υποστηριζόμενες λειτουργίες, ανάλογα με την κύρια συσκευή σας). Ωστόσο, ενώ οι Linked Devices είναι εύχρηστες για χρήστες επιτραπέζιων υπολογιστών, δεν κάνουν πολλά για όσους διαθέτουν δευτερεύοντα smartphone ή tablet.

Πηγή πληροφοριών: theverge.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS