ΑρχικήinetElon Musk: "Θα αγοράσω την Coca-Cola για να ξαναβάλω μέσα κοκαΐνη"

Elon Musk: “Θα αγοράσω την Coca-Cola για να ξαναβάλω μέσα κοκαΐνη”

Ο Elon Musk τρολάρει λέγοντας ότι πρόκειται να αγοράσει την Coca-Cola για να ξαναβάλει μέσα κοκαΐνη.

Elon Musk Coca-Cola

Πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, Elon Musk, αγοράζει το Twitter για περίπου 44 εκατομμύρια δολάρια. Ο Musk ήταν πάντα πολύ ενεργός στην πλατφόρμα και κατά καιρούς έχει προκαλέσει αντιδράσεις με τα ιδιαίτερα tweets του. Ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla και της SpaceX χρησιμοποιούσε και χρησιμοποιεί το Twitter για να μιλάει για τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες, αλλά και για να εκφράσει τις απόψεις του για διάφορα ζητήματα. Δεν είναι, όμως, και λίγες οι φορές που κάνει χιουμοριστικά tweets.

Δείτε επίσης: Mastodon: Χιλιάδες νέοι χρήστες λόγω αγοράς του Twitter από τον Musk

Τώρα, ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας ξεσήκωσε τους followers του δημοσιεύοντας ένα tweet που έκανε πολλούς να αναρωτιούνται αν μιλά σοβαρά ή αν τρολάρει. Το βράδυ της Τετάρτης, ο ιδιοκτήτης της Tesla έγραψε στο Twitter ότι η επόμενη κατάκτησή θα είναι η Coca-Cola, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες ποτών/αναψυκτικών στον κόσμο. “Στη συνέχεια, θα αγοράσω την Coca-Cola για να βάλω ξανά την κοκαΐνη μέσα“, έγραψε ο Elon Musk, θυμίζοντας τα πρώτα χρόνια ίδρυσης της εταιρείας, όταν φέρεται να πουλούσε ένα μπουκάλι που περιείχε περίπου 3,5 γραμμάρια κοκαΐνης.

Προφανώς ο Musk αστειευόταν και πολλοί χρήστες θεώρησαν ότι επρόκειτο για τρολάρισμα. Ωστόσο, πριν λίγο καιρό ο Musk δημοσίευε tweets σχετικά με την αγορά του Twitter, κάτι που είχε επίσης θεωρηθεί ως αστείο. Στις αρχές της εβδομάδας, όμως, ανακοινώθηκε επίσημα αυτή η συμφωνία.

Από την άλλη μεριά, η αγορά μιας εταιρείας όπως η Coca-Cola είναι πολύ διαφορετική από την πρόσφατη αγορά του Twitter από τον Elon Musk. Πρόκειται για μια μεγαλύτερη εταιρεία.

Δείτε επίσης: Elon Musk: Θα γίνουν τα γραφεία του Twitter καταφύγιο αστέγων;

Ένας από τους followers του Elon Musk τόνισε ότι είναι “πολύ φτωχός” για να αντέξει οικονομικά την πολυεθνική εταιρεία ποτών, ειδικά μετά την ολοκλήρωση της αγοράς του Twitter.

Elon, είσαι πολύ φτωχός για να αγοράσεις την Coca-Cola“, έγραψε στον Musk ο Fintwit, ένα δημοφιλές finance account, ενώ μοιράστηκε ένα screenshot των τιμών των μετοχών της εταιρείας.

Αργότερα το ίδιο βράδυ, ο ίδιος παραδέχτηκε ότι υπήρχαν όντως όρια στις εξαγορές του. Μάλιστα έκανε άλλο ένα χιουμοριστικό tweet, δημοσιεύοντας ένα ψεύτικο tweet (meme) που υποστήριζε ότι ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο σκεφτόταν να αγοράσει το McDonald’s, προκειμένου να «διορθώσει όλες τις παγωτομηχανές». Ο Musk δημοσίευσε αυτό το tweet και έγραψε: “Ακούστε. Δεν μπορώ να κάνω θαύματα, εντάξει“.

Δείτε επίσης: Elon Musk: “Το επόμενο master plan μου θα απογειώσει την Tesla”

Το αρχικό tweet, το οποίο έχει πλέον συγκεντρώσει περισσότερα από 2,9 εκατομμύρια likes και εκατοντάδες χιλιάδες retweets, ήταν γεμάτο με σχόλια που πρότειναν περισσότερες ιδέες για εταιρείες που θα μπορούσε να “διορθώσει” ο δισεκατομμυριούχος.

Πηγή: edition.cnn.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS