ΑρχικήHow ToΤο Netflix έχει μυστικούς κωδικούς. Πως να τους χρησιμοποιήσεις;

Το Netflix έχει μυστικούς κωδικούς. Πως να τους χρησιμοποιήσεις;

Οι μυστικοί κωδικοί του Netflix μπορούν να κάνουν πολύ πιο εύκολο να βρείτε κάτι καινούριο για να παρακολουθήσετε.

Εάν είστε φανατικός θεατής του Netflix, πιθανότατα γνωρίζετε ότι η υπηρεσία είναι λιγότερο από εντυπωσιακή όσον αφορά την οργάνωση. Όπως πολλές εφαρμογές και προγράμματα αυτές τις μέρες, βασίζεστε τόσο πολύ στον αλγόριθμο για την παροχή περιεχομένου που μπορεί να είναι δύσκολο να εντοπίσετε απλά θέματα ή είδη που σας ενδιαφέρουν. Ωστόσο, αντί να χρησιμοποιείτε τις κατηγορίες του Netflix, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε τους μυστικούς κωδικούς τους.

Τώρα, δεν είναι ότι το Netflix σας κρύβει κακόβουλα αυτούς τους μυστικούς κωδικούς. Η εταιρεία χρησιμοποιεί απλώς ένα σύστημα κωδικών για να δηλώσει διαφορετικές κατηγορίες περιεχομένου. Κάθε ευρεία κατηγορία έχει τον δικό της κωδικό (20 συνολικά), αλλά σε καθεμία από αυτές τις κατηγορίες υπάρχει ένας αριθμός hyber-κατηγοριών με τους δικούς τις κωδικούς.

Το Netflix έχει μυστικούς κωδικούς
Το Netflix έχει μυστικούς κωδικούς

Δείτε επίσης: Το Netflix κάνει πιο περίπλοκο το σύστημα αξιολόγησης ταινιών/εκπομπών

Για παράδειγμα, το είδος “Δράση και Περιπέτεια” του Netflix έχει κωδικό 1365, αλλά σε αυτήν την κατηγορία υπάρχουν 14 υποκατηγορίες, συμπεριλαμβανομένων “Hijacking movies” (20541), “Κατασκοπική δράση και περιπέτεια” (10702) και “Ταινίες με κόμιξ και υπερήρωες” (10118). Συνολικά, υπάρχουν 267 μοναδικοί κωδικοί για χρήση. Αλλά πού τους βρίσκετε και πώς χρησιμοποιείτε αυτούς τους κωδικούς;

Πώς να χρησιμοποιήσετε τους μυστικούς κωδικούς του Netflix για καλύτερη περιήγηση;

Για να περιηγηθείτε και στους 267 μυστικούς κωδικούς του Netflix, μεταβείτε στο Νetflix-Codes.com. Ο ιστότοπος έχει όλους τους κωδικούς οργανωμένους ανά κατηγορία για να μπορείτε να διαβάσετε ή να μεταβείτε γρήγορα από κατηγορία σε κατηγορία από την πλαϊνή γραμμή.

Μόλις έχετε έναν κωδικό που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, θα πρέπει να επιστρέψετε στο Netflix. Δυστυχώς, δεν θα μπορείτε να περιηγηθείτε με τους κωδικούς της υπηρεσίας στην εφαρμογή σε smartphone ή tablet. Αυτοί οι κωδικοί λειτουργούν μόνο όταν παρακολουθείτε την υπηρεσία από πρόγραμμα περιήγησης επιτραπέζιου υπολογιστή. Ας ελπίσουμε ότι αυτό θα αλλάξει στο μέλλον, αλλά προς το παρόν, θα πρέπει να παρακολουθήσετε το Νetflix στον υπολογιστή σας για να επωφεληθείτε από το συγκεκριμένο τέχνασμα.

Το Netflix έχει μυστικούς κωδικούς
Το Netflix έχει μυστικούς κωδικούς

Διαβάστε επίσης: Το Netflix χάνει συνδρομητές για πρώτη φορά μετά από μια δεκαετία

Μπορείτε απλώς να εισαγάγετε τον κωδικό της επιλογής σας στη γραμμή αναζήτησης του Netflix ή να μεταβείτε εκεί απευθείας από τον παρακάτω σύνδεσμο, αντικαθιστώντας το (xx) με τον κωδικό της επιλογής σας: https://netflix.com/browse/genre/xx.

Εάν δεν θέλετε να ανατρέχετε σε αυτόν τον ιστότοπο με τον συγκεκριμένο κώδικα κάθε φορά που θέλετε να περιηγηθείτε πιο συγκεκριμένα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επέκταση του Chrome Better Browse for Νetflix. Αυτή η επέκταση προσθέτει ένα αναπτυσσόμενο μενού στο παράθυρο του Netflix, δίνοντάς σας πρόσβαση σε όλες τις κατηγορίες και τις υποκατηγορίες. Είναι ένας γρήγορος τρόπος για να επωφεληθείτε από το σύστημα κωδικών χωρίς να χρειάζεται να γνωρίζετε κανέναν από τους κωδικούς από πριν.

Πηγή: lifehacker.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS