ΑρχικήinetΗ Apple καθυστερεί το λανσάρισμα της υπηρεσίας Podcasts Subscriptions

Η Apple καθυστερεί το λανσάρισμα της υπηρεσίας Podcasts Subscriptions

Η Apple καθυστερεί το λανσάρισμα της υπηρεσίας Podcasts Subscriptions μέχρι τον επόμενο μήνα. Σύμφωνα με ένα email που στάλθηκε στους δημιουργούς και έχει στην κατοχή του το The Verge, η καθυστέρηση ήρθε καθώς ορισμένοι δημιουργοί άρχισαν να αντιμετωπίζουν προβλήματα κατά τη μεταφόρτωση των εκπομπών τους. Τον Απρίλιο, η Apple ανακοίνωσε ότι η υπηρεσία θα λανσαριστεί τον Μάιο. Αν και για να μην είμαστε υπερβολικοί, ο Ιούνιος έφτασε.

Δείτε επίσης: Η Apple ενημερώνει τα developer forums με νέες δυνατότητες

Apple Podcast

Δείτε επίσης: Apple Watch: Πώς να ελέγξετε τις διαθέσιμες ενημερώσεις;

Η νέα υπηρεσία Podcast Subscriptions της Apple θα επιτρέπει στους χρήστες να εγγραφούν σε freemium ή επί πληρωμή εκπομπές podcast, όπως δημοσιεύτηκαν από τους creators. Οι συνδρομητές θα αποκτήσουν επίσης πρόσβαση σε επιπλέον προνόμια, όπως πρώιμη πρόσβαση σε επεισόδια ή εμπειρία ακρόασης χωρίς διαφημίσεις. Τα Podcasts Subscriptions θα κυκλοφορήσουν σε 170 χώρες με αρχικούς συνεργάτες, συμπεριλαμβανομένων των Pushkin Industries και NPR.

Η υπηρεσία επιτρέπει στους δημιουργούς podcast να χρεώνουν για το περιεχόμενό τους. Τον περασμένο μήνα, η Apple δήλωσε ότι θα κρατάει προμήθεια 30 τοις εκατό για το πρώτο έτος μιας συνδρομής, αλλά θα μειώσει τις προμήθειες στο 15 τοις εκατό από τον πρώτο χρόνο και μετά. Μερικά από τα ζητήματα που αναφέρονται στο email που έβλεπε το The Verge ήταν οι δημιουργοί να μην μπορούν να συνδεθούν στην πύλη Podcast Connect της Apple ή να παρατηρήσουν καθυστέρηση στη διαθεσιμότητα νέων επεισοδίων.

Δείτε επίσης: Τι κάνει η Apple με τα AirPods και AirPods Pro και πότε θα κυκλοφορήσουν

Στο email που στάλθηκε στις 28 Μαΐου, η Apple δήλωσε ότι έχει διορθώσει τις «διαταραχές» που δημιουργούσαν προβλήματα. “Ακούσαμε τους ακροατές και κάναμε προσαρμογές με βάση τα σχόλιά τους με το iOS 14.6, το οποίο κυκλοφόρησε τη Δευτέρα. Θα εισάγουμε επιπλέον βελτιώσεις στο Library τις επόμενες εβδομάδες.”

Πηγή πληροφοριών: moneycontrol.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS