ΑρχικήHow ToΠώς να βρείτε τις διαφημίσεις που προβλήθηκαν πρόσφατα στο Facebook

Πώς να βρείτε τις διαφημίσεις που προβλήθηκαν πρόσφατα στο Facebook

Οι διαφημίσεις είναι παντού, αλλά μερικές φορές το Facebook καταφέρνει να σας δείξει το σωστό προϊόν τη σωστή στιγμή. Αναρωτιέστε πώς να βρείτε μια διαφήμιση που κάνατε κλικ πριν από εβδομάδες; Δείτε πώς μπορείτε να βρείτε διαφημίσεις που προβλήθηκαν πρόσφατα στο Facebook.

Η εφαρμογή του Facebook σε iPhone και Android διαθέτει ξεχωριστή ενότητα για τη διαφημιστική σας δραστηριότητα. Εδώ, μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις χορηγίες στις οποίες έχετε αλληλεπιδράσει στη ροή των ειδήσεων. Τα βήματα για να φτάσετε εκεί είναι ελαφρώς διαφορετικά και για τις δύο πλατφόρμες.

Βρείτε διαφημίσεις που προβλήθηκαν πρόσφατα στο Facebook για Android

Θα βρείτε την πρόσφατη διαφημιστική σας δραστηριότητα στο μενού του Facebook. Για να ξεκινήσετε, ανοίξτε την εφαρμογή Facebook για Android. Στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί του μενού από την επάνω γραμμή εργαλείων.

Επιλέξτε “See More”.

Δείτε επίσης: Facebook: «Παγώνει» τη σελίδα του προέδρου της Βενεζουέλας, λόγω παραπληροφόρησης για τον COVID-19

Facebook

Τώρα, πατήστε το κουμπί “Recent Ad Activity”.

Από εδώ, θα μπορείτε να δείτε μια αντίστροφη χρονολογική λίστα με όλες τις διαφημίσεις και τις χορηγίες στις οποίες έχετε αλληλεπιδράσει. Πατήστε σε μια διαφήμιση για να την ανοίξετε στο πρόγραμμα περιήγησης. Από το μενού, μπορείτε επίσης να βρείτε την επιλογή απόκρυψης της διαφήμισης στο μέλλον.

Δείτε επίσης: NSPCC: Πάνω από το 50% των σεξουαλικών αδικημάτων σε βάρος παιδιών γίνεται μέσω Facebook apps

Facebook

Μπορείτε να πατήσετε το κουμπί “Save” για να αποθηκεύσετε μια διαφήμιση για αργότερα. Θα βρείτε όλες τις αποθηκευμένες διαφημίσεις στην καρτέλα Saved.

Βρείτε διαφημίσεις που προβλήθηκαν πρόσφατα στο Facebοok για iPhone

Τα βήματα για την προβολή διαφημίσεων που έχετε κάνει πρόσφατα κλικ στο Facebook είναι διαφορετικά στην εφαρμογή iPhone. Για να ξεκινήσετε, ανοίξτε την εφαρμογή Facebook για iPhone.

Δείτε επίσης: Facebook/Google: Υποθαλάσσια καλώδια για ταχύτερο Ίντερνετ μεταξύ Βόρειας Αμερικής-ΝΑ Ασίας

Στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί του μενού από την κάτω γραμμή εργαλείων και επιλέξτε “See More”.

Τώρα, ορίστε την επιλογή “Recent Ad Activity”.

Facebook

Θα δείτε όλες τις διαφημίσεις στις οποίες έχετε κάνει κλικ πρόσφατα. Απλώς πατήστε μια διαφήμιση για να την ανοίξετε στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

Πηγή πληροφοριών: howtogeek.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS