ΑρχικήHow ToApple Watch: Πώς να ελέγξετε τις διαθέσιμες ενημερώσεις;

Apple Watch: Πώς να ελέγξετε τις διαθέσιμες ενημερώσεις;

Έχετε ένα Apple Watch και δεν είστε σίγουροι αν τρέχετε την πιο πρόσφατη έκδοση του λειτουργικού συστήματος WatchOS της Apple; Υπάρχει τρόπος να το ελέγξετε (και γενικά τις διαθέσιμες ενημερώσεις).

Δείτε επίσης: Όλα όσα θέλετε να μάθετε για το Αpple Watch και την πορεία του

Οι ενημερώσεις του Apple Watch συνδέονται με τις ενημερώσεις του iPhone

Για να ενημερώσετε το Apple Watch, θα πρέπει πρώτα να ενημερώσετε το iPhone σας στην πιο πρόσφατη έκδοση του iOS. Αυτό συμβαίνει επειδή οι ενημερώσεις του WatchOS συνδέονται με τις ενημερώσεις iOS. Εάν το iPhone σας δεν εκτελεί την πιο πρόσφατη έκδοση iOS, δεν θα δείτε τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις watchOS στο Apple Watch.

Συνήθως οι ενημερώσεις στο Αpple Watch εμφανίζονται αυτόματα

Εφόσον το iPhone σας είναι ενημερωμένο και το Apple Watch είναι συνδεδεμένο στο Διαδίκτυο, έρχεται αυτόματα μια ειδοποίηση όταν υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση για το Αpple Watch. Σε αυτή την περίπτωση, βλέπετε μια οθόνη σαν αυτή:

Apple Watch ενημερώσεις

Εάν πατήσετε αυτήν την οθόνη και επιλέξετε την επιλογή “Update Tonight” ενώ το ρολόι βρίσκεται στον καρπό σας, το Apple Watch θα σας πει ότι θα επιχειρήσει να εγκαταστήσει αυτόματα την ενημέρωση “αργότερα απόψε”. Για να γίνει η ενημέρωση τη νύχτα, πρέπει να φορτίζει και να είναι συνδεδεμένο στο Wi-Fi. Η εγκατάσταση θα ξεκινήσει όταν η μπαταρία του Apple Watch είναι 50% και άνω.

Δείτε επίσης: Η Apple θα κυκλοφορήσει ένα Αpple Watch Pride Edition

Εάν θέλετε να κάνετε άμεσα ενημέρωση, ανοίξτε τις Ρυθμίσεις στο Apple Watch σας και μετά πατήστε “Software Update“. Στη συνέχεια, πατήστε “Download and Install” ή “Install” και τοποθετήστε το Αpple Watch στο φορτιστή του. Όταν ολοκληρωθεί η λήψη της ενημέρωσης και η μπαταρία του Watch φτάσει το 50% και άνω, η εγκατάσταση θα ξεκινήσει αυτόματα.

Πώς να ελέγξετε για ενημερώσεις watchOS στο Αpple Watch

Για να ελέγξετε τις ενημερώσεις watchOS στο Αpple Watch, ενεργοποιήστε το ρολόι σας και ανοίξτε την εφαρμογή Settings (γκρι γρανάζι).

Όταν ανοίξει τις Ρυθμίσεις, πατήστε “General” και μετά επιλέξτε “Software Update“.

Εάν το Apple Watch είναι ενημερωμένο, θα εμφανιστεί στην οθόνη ένα μήνυμα “Αpple Watch is up to date“.

Αν υπάρχει, όμως, διαθέσιμη ενημέρωση watchOS, θα εμφανιστεί ο αριθμός έκδοσης της ενημέρωσης, μαζί με μια σύντομη περιγραφή των νέων λειτουργιών ή των διορθώσεων σφαλμάτων.

Apple Watch ενημερώσεις

Για να εγκαταστήσετε την ενημέρωση, κάντε scroll προς τα κάτω και πατήστε “Download and Install” ή “Install” και τοποθετήστε το ρολόι στο φορτιστή του. Θα γίνει λήψη της ενημέρωσης και η εγκατάσταση θα ξεκινήσει μόλις η μπαταρία του Apple Watch φτάσει 50% και άνω.

Δείτε επίσης: Αpple Watch: Πώς να αυξήσετε το μέγεθος της γραμματοσειράς του text

Πώς να ελέγξετε για ενημερώσεις Apple Watch στο iPhone σας

Μπορείτε να δείτε τις ενημερώσεις τους Αpple Watch και στο iPhone σας, μέσω του Αpple Watch app. Πατήστε το Watch που θέλετε να ελέγξετε, κάντε scroll προς τα κάτω και πατήστε “General“. Τέλος, επιλέξτε “Software Update“.

Το Watch app θα ελέγξει για ενημερώσεις. Αν το Apple Watch σας τρέχει την τελευταία ενημέρωση, θα δείτε το μήνυμα “Your Αpple Watch is up to date“.

Ωστόσο, εάν υπάρχει διαθέσιμη μια νέα ενημέρωση watchOS, θα τη δείτε μαζί με πληροφορίες σχετικά με τις νέες δυνατότητες.

Apple Watch ενημερώσεις

Εάν θέλετε να εγκαταστήσετε την ενημέρωση, τοποθετήστε το Αpple Watch στο φορτιστή κοντά στο iPhone σας. Πατήστε “Download and Install” ή “Install” (εάν έχει γίνει ήδη λήψη). Η εγκατάσταση θα ξεκινήσει όταν η μπαταρία στο Apple Watch είναι 50% και άνω.

Πηγή: How-to-geek

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS