ΑρχικήinetΗ Apple θα κυκλοφορήσει ένα Apple Watch Pride Edition

Η Apple θα κυκλοφορήσει ένα Apple Watch Pride Edition

Όπως ανακοίνωσε χθες, η Apple πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα Braided Solo Loop και ένα Nike Sport Loop “Pride Edition” για το Apple Watch, μαζί με ένα νέο καντράν Pride.

Δείτε επίσης: Το Apple Watch Series 6 πωλείται στην χαμηλότερη τιμή όλων των εποχών

Apple Watch Pride

Το Pride Edition Braided Solo Loop συνδυάζει τα αυθεντικά χρώματα του ουράνιου τόξου με αυτά από διάφορες σημαίες Pride. Όπως και τα άλλα λουράκια Braided Solo Loop για το Apple Watch, το συγκεκριμένο διαθέτει ελαστικό ανακυκλωμένο νήμα που είναι συνυφασμένο με νήματα από σιλικόνη, σχεδιασμένο για εξαιρετική άνεση χωρίς αγκράφα και διατίθεται σε 12 μεγέθη.

Το Pride Edition Nike Sport Loop προβάλλει τα έξι χρώματα του κλασικού ουράνιου τόξου και διαθέτει αντανακλαστικά νήματα που βοηθούν την ορατότητα για τους χρήστες που ασχολούνται με υπαίθριες δραστηριότητες τη νύχτα. Όπως και τα άλλα Nike Sport Loop bands για το Apple Watch, ο σχεδιασμός επικεντρώνεται στην ανθεκτικότητα και τη δυνατότητα προσαρμογής.

Δείτε ακόμα: Apple Watch: Πώς να αυξήσετε το μέγεθος της γραμματοσειράς του text

Apple Watch Pride

Τα νέα λουράκια που θα είναι αφιερωμένα στο Pride, είναι διαθέσιμα για παραγγελία από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Apple και την εφαρμογή Apple Store και θα είναι διαθέσιμα σε καταστήματα λιανικής της Apple από τις 25 Μαΐου. Το Pride Edition Braided Solo Loop διατίθεται στα 99 $ και το Pride Edition Nike Sport Loop είναι στα 49 $.

Τα νέα λουράκια Pride Apple Watch έρχονται μαζί με ένα ταιριαστό καντράν. Με μία περιστροφή του Digital Crown ή μία ανύψωση του καρπού, τα νήματα στο καντράν του ρολογιού περιστρέφονται συνεχόμενα. Το καντράν Pride 2021 θα φτάσει σύντομα ως μέρος μιας ενημέρωσης λογισμικού, σύμφωνα με την Apple.

Δείτε επίσης: Μελέτη της Apple: Το Apple Watch μπορεί να ανιχνεύσει τον COVID-19;

Για πρώτη φορά, η Apple συμπεριλαμβάνει επίσης νέες λειτουργίες App Clip στη συσκευασία του λουριού για το Apple Watch, για να δώσει έναν απλό και βολικό τρόπο στους πελάτες να έχουν άμεση πρόσβαση στο νέο ταιριαστό καντράν για το ρολόι τους.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS