Symantec Security Day 2018: Ελάτε να συζητήσουμε σύγχρονα θέματα της κυβερνοασφάλειας!
infosec

Symantec Security Day 2018: Ελάτε να συζητήσουμε σύγχρονα θέματα της κυβερνοασφάλειας!

Σας προσκαλούμε στο Symantec Security Day 2018 όπου θα αναπτυχθούν τα θέματα της κυβερνοασφάλειας, μέσα από την πρακτική προσέγγιση αλλά και αντιμετώπιση των σημερινών κυβερνοαπειλών. Στην ημερίδα αυτή θα εστιάσουμε στις τάσεις της αγοράς και τον ρόλο της κυβερνοασφάλειας στον ψηφιακό...
Read More
infosec

Play Store: Κακόβουλες εφαρμογές με περισσότερες από 500.000 εγκαταστάσεις

Πολλές νέες εφαρμογές χωρίς κάποια λειτουργικότητα έχουν τρυπώσει στο Google Play Store τον τελευταίο καιρό, και έχουν πετύχει περισσότερες από...
Read More
infosec

Instagram: Το εργαλείο λήψης δεδομένων διέρρευσε κωδικούς χρηστών

Φαίνεται ότι η αδυναμία του Facebook να διασφαλίσει τα δεδομένα των χρηστών έχει μεταβιβαστεί και στις θυγατρικές του εταιρείες. Το...
Read More
infosec

Firmware update της Microsoft προκαλεί σφάλμα σε πολλά Surface μοντέλα!

Ένα νέο σφάλμα πλήττει τα Surface της Microsoft, καθώς πρόσφατο firmware update προκαλεί ανακριβής παρουσίαση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας...
Read More
infosec

Κυκλοφόρησε ενημέρωση που διορθώνει ευπάθεια σε δημοφιλές plugin του WordPress

Ένας ερευνητής ασφάλειας αποκάλυψε λεπτομέρειες για μια κρίσιμη ευπάθεια σε ένα από τα δημοφιλή και ευρέως ενεργά plugins για το...
Read More
Latest Posts

Το Apple Store «έπεσε» πριν το λανσάρισμα των διαδόχων του iPhone X

Το Apple Store έχει «πέσει’, ενώ η Cupertino προετοιμάζεται για την αποκάλυψη των νέων μοντέλων iPhone στο πλαίσιο της εκδήλωσης στο θέατρο Steve Jobs.

Το τρέχον μήνυμα που εμφανίζεται σε όλους τους πελάτες που προσπαθούν να συνδεθούν στο Apple Store είναι το “Επιστρέφουμε αμέσως. Κάνουμε update στο Apple Store.”

Το Apple Store «πέφτει» κάθε χρόνο πριν την αποκάλυψη σημαντικού hardware, επιτρέποντας στην Αpple την προσθήκη των νέων μοντέλων. Αναμένεται να επανέλθει περίπου τρεις ή τέσσερις ώρες μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης.

Η Αpple φημολογείται ότι θα αποκαλύψει σήμερα τρία νέα μοντέλα iPhone, όλα σχεδιασμένα για να είναι διάδοχοι του iPhone X και να ακολουθήσουν τον ίδιο σχεδιασμό edge-to-edge με την εγκοπή να κρύβει τη συστοιχία αισθητήρων Face ID στην κορυφή.

Τα τρία νέα iPhone θα πρέπει να ονομάζονται iPhone XS, iPhone XS Plus / Max και iPhone XC σύμφωνα με τις φήμες και τις διαρροές, με τα δύο πρώτα μάλλον θα έρθουν με την αναβάθμιση hardware που βρίσκεται μέσα στο iPhone X.

Το τρίτο iPhone, το iPhone XC υποτίθεται ότι είναι ο ελαφρώς φθηνότερος διάδοχος του iPhone X, που τροφοδοτείται από το νέο A12 που περιλαμβάνεται και στις τρεις συσκευές, αλλά με ελαφρώς μικρότερη μνήμη RAM και οθόνη LCD 6,1 ιντσών αντί για OLED.

Η Apple θα παρουσιάσει επίσης τη νέα σειρά Apple Watch Series 4, με πιθανή προσθήκη ψηφιακού προσώπου συνδυασμένου με UV αισθητήρα, καθώς και αναβαθμισμένο αισθητήρα παρακολούθησης της καρδιακής συχνότητας για εξαιρετικά βελτιωμένη παρακολούθηση της καρδιακής συχνότητας και σχεδιασμένο να παρέχει πολύ ακριβέστερες ενδείξεις.

Πιστεύεται επίσης ότι θα παρουσιάσουν φέτος και ένα νέο iPad Pro με την τεχνολογία Face ID, καθώς και αναβαθμισμένα AirPods και άλλα παρόμοια αξεσουάρ.

Η Cupertino θα ανακοινώσει επίσης τις τελικές εκδόσεις των iOS 12 και watchOS 5  στην σημερινή εκδήλωση, με την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας να αναμένεται να οριστεί τις επόμενες ημέρες, πιθανότατα στις 14 Σεπτεμβρίου.

Apple

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *