ΑρχικήinetΤο Apple Store "έπεσε" πριν το λανσάρισμα των διαδόχων του iPhone X

Το Apple Store “έπεσε” πριν το λανσάρισμα των διαδόχων του iPhone X

Το Apple Store έχει “πέσει’, ενώ η Cupertino προετοιμάζεται για την αποκάλυψη των νέων μοντέλων iPhone στο πλαίσιο της εκδήλωσης στο θέατρο Steve Jobs.

Το τρέχον μήνυμα που εμφανίζεται σε όλους τους πελάτες που προσπαθούν να συνδεθούν στο Apple Store είναι το “Επιστρέφουμε αμέσως. Κάνουμε update στο Apple Store.”

Το Apple Store “πέφτει” κάθε χρόνο πριν την αποκάλυψη σημαντικού hardware, επιτρέποντας στην Αpple την προσθήκη των νέων μοντέλων. Αναμένεται να επανέλθει περίπου τρεις ή τέσσερις ώρες μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης.

Η Αpple φημολογείται ότι θα αποκαλύψει σήμερα τρία νέα μοντέλα iPhone, όλα σχεδιασμένα για να είναι διάδοχοι του iPhone X και να ακολουθήσουν τον ίδιο σχεδιασμό edge-to-edge με την εγκοπή να κρύβει τη συστοιχία αισθητήρων Face ID στην κορυφή.

Τα τρία νέα iPhone θα πρέπει να ονομάζονται iPhone XS, iPhone XS Plus / Max και iPhone XC σύμφωνα με τις φήμες και τις διαρροές, με τα δύο πρώτα μάλλον θα έρθουν με την αναβάθμιση hardware που βρίσκεται μέσα στο iPhone X.

Το τρίτο iPhone, το iPhone XC υποτίθεται ότι είναι ο ελαφρώς φθηνότερος διάδοχος του iPhone X, που τροφοδοτείται από το νέο A12 που περιλαμβάνεται και στις τρεις συσκευές, αλλά με ελαφρώς μικρότερη μνήμη RAM και οθόνη LCD 6,1 ιντσών αντί για OLED.

Η Apple θα παρουσιάσει επίσης τη νέα σειρά Apple Watch Series 4, με πιθανή προσθήκη ψηφιακού προσώπου συνδυασμένου με UV αισθητήρα, καθώς και αναβαθμισμένο αισθητήρα παρακολούθησης της καρδιακής συχνότητας για εξαιρετικά βελτιωμένη παρακολούθηση της καρδιακής συχνότητας και σχεδιασμένο να παρέχει πολύ ακριβέστερες ενδείξεις.

Πιστεύεται επίσης ότι θα παρουσιάσουν φέτος και ένα νέο iPad Pro με την τεχνολογία Face ID, καθώς και αναβαθμισμένα AirPods και άλλα παρόμοια αξεσουάρ.

Η Cupertino θα ανακοινώσει επίσης τις τελικές εκδόσεις των iOS 12 και watchOS 5  στην σημερινή εκδήλωση, με την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας να αναμένεται να οριστεί τις επόμενες ημέρες, πιθανότατα στις 14 Σεπτεμβρίου.

Apple

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS