ΑρχικήinetΜελέτη της Apple: Το Apple Watch μπορεί να ανιχνεύσει τον COVID-19;

Μελέτη της Apple: Το Apple Watch μπορεί να ανιχνεύσει τον COVID-19;

Πίσω στην εκδήλωση του Σεπτεμβρίου 2020, στο πλαίσιο της ανακοίνωσης της Apple Watch Series 6, η Apple είπε ότι συνεργάζεται με τον οργανισμό Seattle Flu Study και το Πανεπιστήμιο της Ουάσινγκτον για να προσδιορίσει εάν το Apple Watch μπορεί να προβλέψει τις αναπνευστικές ασθένειες, συμπεριλαμβανομένου του COVID-19.

Apple COVID-19
Μελέτη της Apple: Το Apple Watch μπορεί να ανιχνεύσει τον COVID-19;

Ο οργανισμός Apple Respiratory Study προσλαμβάνει τώρα συμμετέχοντες. Αν θέλετε να συμμετέχετε εθελοντικά, πρέπει να ζείτε στην ευρύτερη περιοχή του Σιάτλ και να είστε από 22 ετών και άνω.

Δείτε επίσης: Τα smartwatches ενδέχεται να ανιχνεύουν συπτώματα του COVID-19

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φορούν ένα Apple Watch που παρέχεται από τον οργανισμό Seattle Flu Study ανά πάσα στιγμή και να συμπληρώνουν σύντομες έρευνες στην εφαρμογή Apple Research.

Δείτε επίσης: Apple Watch: Πώς να σταματήσετε τις ειδοποιήσεις χαμηλών καρδιακών παλμών

Η μελέτη θα χρησιμοποιήσει τα δεδομένα που θα συλλεχθούν από τον αισθητήρα οξυγόνου αίματος του Apple Watch Series 6 και την παρακολούθηση του καρδιακού ρυθμού για να δοκιμάσουν και να βρουν μοτίβα που θα μπορούν να χρησιμεύσουν ως πρώιμα σημάδια αναπνευστικών λοιμώξεων, συμπεριλαμβανομένου του COVID-19.

Προηγούμενες μελέτες υγείας της Apple έχουν συμβάλει στην επιστημονική έρευνα και έχουν οδηγήσει σε χαρακτηριστικά που εμφανίζουν οι χρήστες, όπως η ακανόνιστη λειτουργία της καρδιάς.

Δείτε επίσης: Το smartwatch Google Pixel θα κυκλοφορήσει με κυκλικό σχεδιασμό

Εκτός από την έρευνα του Σιάτλ, η Apple ανακοίνωσε άλλες δύο μελέτες υγείας του Apple Watch που σχετίζονται με το οξυγόνο στο αίμα. Αυτό περιλαμβάνει μελέτες για το άσθμα και την καρδιακή ανεπάρκεια.

Πηγή πληροφοριών: 9to5mac.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS