ΑρχικήinetΤο Apple Watch Series 6 πωλείται στην χαμηλότερη τιμή όλων των εποχών

Το Apple Watch Series 6 πωλείται στην χαμηλότερη τιμή όλων των εποχών

Το Apple Watch Series 6 είναι η καλύτερη επιλογή για χρήστες iPhone που αναζητούν μια συσκευή πλούσια σε χαρακτηριστικά για παρακολούθηση δραστηριοτήτων και υγείας. Και τώρα, μπορείτε να αποκτήσετε την έκδοση Red Product 40mm με GPS στην τιμή των 299 $ (248 ευρώ) στο Amazon και στο Best Buy.

Apple Watch Series 6

Δείτε επίσης: Άνδρας έπεσε σε παγωμένο ποτάμι – το Apple Watch του τον έσωσε

Αυτή είναι η χαμηλότερη τιμή κατά την οποία έχει πωληθεί το smartwatch – 100 $ λιγότερο από την αρχική τιμή.

Δείτε επίσης: Μελέτη της Apple: Το Apple Watch μπορεί να ανιχνεύσει τον COVID-19;

Το Apple Watch Series 6 πρώτα απ ‘όλα, διαθέτει δύο ξεχωριστά τεχνολογικά χαρακτηριστικά για την υγεία, τον ECG και τον αισθητήρα οξυγόνου αίματος. Το τελευταίο χαρακτηριστικό μετρά πόσο καλά οι πνεύμονες σας παρέχουν οξυγονωμένο αίμα σε όλο το σώμα. Όχι μόνο λειτουργεί στο παρασκήνιο για να προσφέρει περιοδικές μετρήσεις αλλά ακόμη και όταν κοιμάστε μπορείτε να ελέγξετε την τελευταία σας ανάγνωση μέσω της εφαρμογής παρακολούθησης. Εν τω μεταξύ, το τεστ ECG είναι αναμφισβήτητα ένα πολύ χρήσιμο χαρακτηριστικό το οποίο μπορεί να καταγράψει τον καρδιακό σας παλμό και να ελέγξει για μια μορφή ακανόνιστου ρυθμού γνωστή ως κολπική μαρμαρυγή.

Χρήσιμο tip: Χάσατε το iPhone ή το Apple Watch σας; Απενεργοποιήστε remotely το Apple Pay

Πέρα από τις λειτουργίες που προσανατολίζονται στην υγεία, το watchOS 7 της Apple περιλαμβάνει και προσαρμοσμένους στόχους δραστηριότητας, μια νέα λειτουργία ύπνου, τη δυνατότητα κοινής χρήσης των watch faces και (λόγω της εμφάνισης του COVID-19) χρονοδιακόπτη πλυσίματος χεριών. Εάν αγοράζετε μια τέτοια συσκευή για πρώτη φορά, φροντίστε να ανατρέξετε στον οδηγό του Apple Watch ο οποίος σας προσφέρει συμβουλές σχετικά με το πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη νέα σας συσκευή.

Πηγή πληροφοριών: engadget.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS