ΑρχικήyoutubeWatchOS 7.4: Οι 2 νέες δυνατότητες του Apple Watch που θα αγαπήσετε!

WatchOS 7.4: Οι 2 νέες δυνατότητες του Apple Watch που θα αγαπήσετε!

Το ξεκλείδωμα του iPhone όταν φοράτε μάσκα μπορεί να γίνει δύσκολο ή και ενοχλητικό. Τώρα το Apple Watch έρχεται να διευκολύνει τη ζωή σας με νέα δυνατότητα για το ξεκλείδωμα της συσκευής σας, ενώ παράλληλα προσφέρει τη συμβατότητα του AirPlay 2 στη νέα υπηρεσία workout Fitness Plus της Apple.

Η Apple δεν έχει αποκαλύψει την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας για τον επόμενο γύρο των software updates, ωστόσο η δημόσια έκδοση beta του WatchOS 7.4 μας δίνει μια γεύση για όλες τις νέες δυνατότητες με τις οποίες θα έρθει «εξοπλισμένο» το νέο Apple Watch.

WatchOS 7.4: Οι 2 νέες δυνατότητες του Apple Watch που θα αγαπήσετε!
WatchOS 7.4: Οι 2 νέες δυνατότητες του Αpple Watch που θα αγαπήσετε!

Διαβάστε επίσης: Σφάλμα σε μία εφαρμογή iPhone εκθέτει χιλιάδες καταγραφές κλήσεων

Ξεκλειδώστε το iPhone σας με το Apple Watch
Με το πιο πρόσφατο update του WatchOS 7.4 (και του iOS 14.5 στο iPhone), θα μπορείτε να επιλέξετε μια λειτουργία στο iPhone που σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε το Apple Watch για έλεγχο ταυτότητας με το Face ID όταν καλύπτετε το πρόσωπό σας με μάσκα.

Δείτε ακόμη: iOS 13.5 beta: Διευκολύνει τη χρήση του Face ID για όσους φορούν μάσκες

Για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία, τόσο το Apple Watch όσο και το iPhone πρέπει να εκτελούν την τελευταία έκδοση των αντίστοιχων software τους, καθώς και να προστατεύονται με κωδικό πρόσβασης.

WatchOS 7.4: Οι 2 νέες δυνατότητες του Apple Watch που θα αγαπήσετε!
WatchOS 7.4: Οι 2 νέες δυνατότητες του Αpple Watch που θα αγαπήσετε!

Εάν ενεργοποιήσετε το Apple Watch Unlock, θα μπορείτε να ξεκλειδώσετε το iPhone σας απλά ανυψώνοντας το τηλέφωνο και η οθόνη θα ενεργοποιηθεί. Μόλις σηκώσετε το τηλέφωνο προς το πρόσωπό σας, θα καταχωρούνται απτικά δεδομένα και θα αισθανθείτε μια δόνηση στο Apple Watch σας. Αυτή η δόνηση στο ρολόι σημαίνει ότι το τηλέφωνο είναι πλέον ανοιχτό για χρήση.

Ωστόσο, θα πρέπει να έχετε υπόψη ότι το τηλέφωνο και το ρολόι θα πρέπει να βρίσκονται πολύ κοντά. Οπότε, είναι καλύτερα να σηκώνετε το τηλέφωνο με το χέρι στο οποίο φοράτε το ρολόι για πιο εύκολο ξεκλείδωμα. Ωστόσο, αυτή η λειτουργία είναι μόνο για ξεκλείδωμα του iPhone και τίποτα άλλο. Μπορεί να σας ζητηθεί να πληκτρολογήσετε τον κωδικό πρόσβασής σας κατά την πρώτη δοκιμή, αλλά μετά από αυτή θα μπορείτε να σύρετε προς τα πάνω για να ξεκλειδώσετε το iPhone με το Face ID.

Πρόταση: Apple Watch: Οι χρήστες θα μπορούν να ελέγχουν την φυσική κατάσταση της καρδιάς τους

WatchOS 7.4: Οι 2 νέες δυνατότητες του Apple Watch που θα αγαπήσετε!
WatchOS 7.4: Οι 2 νέες δυνατότητες του Αpple Watch που θα αγαπήσετε!

Μετάδοση του Fitness Plus σε Airplay 2 συσκευές
Εάν έχετε Apple Watch και δοκιμάζετε το νέο Fitness Plus της Apple, θα έχετε πλέον περισσότερους τρόπους για να γυμναστείτε. Τώρα μπορείτε να μεταδώσετε την υπηρεσία workout του Apple Watch σε οποιαδήποτε συσκευή ή τηλεόραση με το AirPlay 2. Όταν κυκλοφόρησε, η υπηρεσία ήταν διαθέσιμη μόνο για προβολή σε iPhone, iPad ή τη νεότερη έκδοση του Apple TV.
Θα πρέπει ακόμα να επιλέξετε ένα workout στην εφαρμογή Fitness Plus στο iPhone ή το iPad σας. Στη συνέχεια, μπορείτε είτε να πατήσετε το εικονίδιο μετάδοσης που βρίσκεται στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης είτε να επιλέξετε «κατοπτρισμός οθόνης» στην ενότητα γρήγορων ρυθμίσεων για μετάδοση σε μια συσκευή.

Το Apple Watch θα έχει πολλές από τις δυνατότητες που υπάρχουν στο iOS 14.5, όπως τα 217 νέα emoji, καθώς και την επιλογή αλλαγής της προεπιλεγμένης μουσικής σας. Η Apple κυκλοφόρησε επίσης ενημερώσεις για τα iPadOS και TVOS.

Pohackontas
Pohackontashttps://www.secnews.gr
Every accomplishment starts with the decision to try.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS