ΑρχικήyoutubeApple Watch: Οι χρήστες θα μπορούν να ελέγχουν την φυσική κατάσταση της...

Apple Watch: Οι χρήστες θα μπορούν να ελέγχουν την φυσική κατάσταση της καρδιάς τους

Η Apple κυκλοφόρησε στις 14 Δεκεμβρίου 2020 το iOS 14.3 μαζί με το WatchOS 7.2 – και τα δύο περιλαμβάνουν υποστήριξη για τη νέα συνδρομητική υπηρεσία workout “Fitness Plus”. Η workout υπηρεσία ανακοινώθηκε για πρώτη φορά μαζί με τη νέα σειρά iPhone 12 και το Apple Watch Series 6 τον Σεπτέμβριο.

Εκείνη την περίοδο, η Apple ανέφερε ότι αυτή η λειτουργία χρησιμοποιεί τις δυνατότητες γυμναστικής του «έξυπνου» ρολογιού μαζί με iPhone, iPad ή Apple TV, για να παρέχει στους χρήστες τη δυνατότητα να στριμάρουν video workouts και να γυμνάζονται υπό τις οδηγίες επαγγελματιών γυμναστών. Το πιο σημαντικό είναι ότι οι χρήστες θα μπορούν πλέον με το Apple Watch να ελέγχουν και τη φυσική κατάσταση της καρδιάς τους.

Το κόστος συνδρομής αυτής της υπηρεσίας ανέρχεται στα 9,99$ το μήνα ή στα 79,99$ το χρόνο, ή περιλαμβάνεται στο πακέτο συνδρομών Apple One Premium στην τιμή των 29,95$ το μήνα. Εκτός από το Fitness Plus, το πακέτο Premier περιλαμβάνει το Apple Music, το Apple TV Plus, το Apple Arcade, 2 TB χώρου αποθήκευσης iCloud και το Apple News Plus.

Συνδρομητική υπηρεσία workout “Fitness Plus”

Η Apple παρέχει στους χρήστες τη δυνατότητα να ελέγχουν τα επίπεδα της φυσικής κατάστασης της καρδιάς τους. Το Cardiorespiratory fitness χρησιμοποιεί τα μέγιστα επίπεδα V02 για να προσδιορίσει πόση ποσότητα οξυγόνου καταναλώνει το σώμα σας κατά τη διάρκεια της σωματικής άσκησης.

Πριν από την ενημέρωση που ανακοίνωσε ο τεχνολογικός κολοσσός, το Apple Watch μπορούσε να μετρήσει τα επίπεδα V02, αλλά μόνο σε μέτρια ή υψηλότερα επίπεδα και μόνο κατά τη διάρκεια υπαίθριας βόλτας, τρεξίματος ή πεζοπορίας. Τώρα, το Apple Watch θα μπορεί να μετρά και τα χαμηλά επίπεδα στη φυσική κατάσταση της καρδιάς σας οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας περπατάτε.

Apple Watch: Οι χρήστες θα μπορούν να ελέγχουν την φυσική κατάσταση της καρδιάς τους

Η μεγαλύτερη διαφορά ωστόσο είναι ότι το Apple Watch δεν απαιτεί πλέον έντονη σωματική άσκηση για τη μέτρηση του V02 max και των επιπέδων της φυσικής κατάστασης της καρδιάς σας. Επιπλέον, οι χρήστες με ένδειξη χαμηλών επιπέδων, θα λαμβάνουν ειδοποίηση από το Health app, που θα τους παρέχει πληροφορίες σχετικά με τη βελτίωση της φυσικής τους κατάστασης.

Ακριβώς όπως και στις υπόλοιπες λειτουργίες υγείας του Apple Watch, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το Health app στο iPhone σας για να ενεργοποιήσετε τη νέα λειτουργία της Apple.

Pohackontas
Pohackontashttps://www.secnews.gr
Every accomplishment starts with the decision to try.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS