ΑρχικήTop PicksVideoProc All-in-one 4K Video: Εύκολο Convert, Download και Edit

VideoProc All-in-one 4K Video: Εύκολο Convert, Download και Edit

VideoProc All-in-one 4K Video: Εύκολο Convert, Download και Edit Για video creators, όπως οι YouTubers, οι vloggers, online tutors, video marketers ή απλούς χρήστες, η δημιουργία βίντεο σημαίνει συνεχώς εναλλαγή από μια εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο σε μία άλλη. Ευτυχώς, η Digiarty, μια εταιρεία με 14 χρόνια εμπειρίας στην ανάπτυξη λογισμικού πολυμέσων, έχει συσκευάσει όλα αυτά τα βοηθητικά προγράμματα (video editing, converting, compressing, downloading ) που χρειάζεστε σε ένα πρόγραμμα – VideoProc.

Το VideoProc είναι ένα πολυλειτουργικό εργαλείο επεξεργασίας βίντεο. Έχει βοηθήσει εκατομμύρια χρήστες για μετατροπή, transcode, συμπίεση, λήψη και επεξεργασία βίντεο. Η κύρια εξειδίκευσή του είναι να επεξεργάζεται βίντεο UHD 4K χωρίς να διακυβεύεται η ποιότητα του βίντεο με εξαιρετικά γρήγορο τρόπο. Αλλά μην το θεωρείτε περίπλοκο πρόγραμμα. Είναι εύκολο, ελαφρύ και υποστηρίζεται σε όλους τους υπολογιστές Mac και Windows.

Αποκτήστε το VideoProc Lifetime License με έκπτωση 60%

Το VideoProc προσφέρει μια ειδική προσφορά για τα προσεχή Χριστούγεννα. Ένα lifetime Licence διαρκεί μόνο 29,95 $ (έκπτωση 60% στην αρχική τιμή των 78,90 $). Με την αγορά μπορείτε να απολαύσετε:

  • Μετατροπή και επεξεργασία βίντεο χωρίς όρια.
  • Λήψη ολόκληρων M3U8 streams σε MP4.
  • HD screen/webcam recording χωρίς watermarks.
  • Τεχνική υποστήριξη απεριόριστα.
  • Δωρεάν αναβάθμιση στις up-to-date εκδόσεις του.
  • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.
VideoProc All-in-one 4K Video: Εύκολο Convert, Download και Edit

Μετατροπή βίντεο σε οποιαδήποτε μορφή θέλετε σε δευτερόλεπτα

Ένα ισχυρό video converter είναι σίγουρα απαραίτητο όταν υπάρχουν πολλαπλές μορφές βίντεο. Παρόλο που είναι συμβατό με ορισμένες καθολικές μορφές βίντεο, κάθε ψηφιακή συσκευή και εφαρμογή στερείται κάποιας υποστήριξης για μερικές μορφές και κωδικοποιητές.

Συνολικά, το VideoProc υποστηρίζει πάνω από 370 video και audio formats και πάνω από 420 output formats από παλαιές έως αναδυόμενες μορφές βίντεο και κωδικοποιητές, MP4, MOV, AVI, MKV, H.264, H.265 / HEVC, AV1, VP9, AVCHD , FLV, MP3, AAC, FLAC, κ.λπ. Αυτός ο κορυφαίος μετατροπέας ισχυρίζεται επίσης ότι θα υποστηρίζει το νεότερο κωδικοποιητή H.266 / VVC στο εγγύς μέλλον.

VideoProc All-in-one 4K Video: Εύκολο Convert, Download και Edit

Πιο συγκεκριμένα, παρέχει υψηλής ποιότητας μετατροπή MKV σε MP4, AVI σε MP4, HEVC σε H.264, MP4 σε MP3, 3D σε 2D, κ.λπ. Ανεξάρτητα από το εάν θέλετε να αναβαθμίσετε 1080P σε 4K, ή να υποβαθμίσετε και να συμπιέσετε βίντεο 4K, υπόσχεται ένα αποτέλεσμα με τη μικρότερη απώλεια ποιότητας.

Από τεχνική άποψη, ο χειρισμός μεγάλων ή υψηλής ανάλυσης βίντεο σίγουρα επιβραδύνει τον χρόνο εκτέλεσης και τις επιδόσεις του υπολογιστή. Αλλά με την πλήρη τεχνολογία επιτάχυνσης GPU, το VideoProc μειώνει τη χρήση της CPU στο 40% κατά μέσο όρο και ενισχύει την κωδικοποίηση βίντεο, την επεξεργασία και την αποκωδικοποίηση 47 φορές γρηγορότερα. Μόλις εγκατασταθεί και ξεκινήσει το VideoProc, θα ανιχνεύσει αυτόματα τις πληροφορίες του υλικού σας και θα αξιοποιήσει τη δύναμη των GPU από Intel, AMD και NVIDIA.

VideoProc All-in-one 4K Video: Εύκολο Convert, Download και Edit
VideoProc All-in-one 4K Video: Εύκολο Convert, Download και Edit

Αν και το VideoProc επιδιώκει επαγγελματική και προηγμένη τεχνολογική ανάπτυξη, δεν απευθύνεται μόνο σε επαγγελματίες χρήστες. Με τις ολοκληρωμένες προεπιλογές προφίλ, οι αρχάριοι μπορούν να μετατρέψουν απευθείας βίντεο και ήχους σε μορφές συμβατές με iPhone, iPad, Android κινητά τηλέφωνα, έξυπνες τηλεοράσεις, Xbox, συσκευές Sony, YouTube, Vimeo, Facebook και άλλες πλατφόρμες βίντεο.

Κατεβάστε ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, live streams από 1000+ ιστότοπους

Με την υποστήριξη μιας ισχυρής ενσωματωμένης μηχανής λήψης, το VideoProc είναι σε θέση να κάνει κατεβάζει ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, MV, live streams και δημοφιλή σύντομα βίντεο από περισσότερους από χίλιους ιστότοπους, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά των YouTube, Facebook, Twitter, Vimeo, Twitch και Dailymotion. Έτσι, μπορείτε να απολαύσετε βίντεο στον φορητό υπολογιστή, το smartphone και το tablet σας χωρίς δίκτυο και να αποθηκεύσετε βίντεο που ενδέχεται να διαγραφούν.

Το πρόγραμμα λήψης στο VideoProc δεν απαιτεί τεχνικές γνώσεις ούτε δεξιότητες. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αντιγράψετε και να επικολλήσετε τη διεύθυνση συνδέσμου ενός βίντεο ή μιας λίστας αναπαραγωγής για μαζική λήψη, στη συνέχεια αναλύει και αρχίζει να κατεβάζει αυτόματα το βίντεο. Εκτός από τις γενικές μορφές βίντεο, για παράδειγμα, MP4, FLV και WebM, το VideoProc σας επιτρέπει να κατεβάσετε το αρχείο ήχου σε MP3 και να αναζητήσετε και να κατεβάσετε υπότιτλους ξένων ταινιών και τηλεοπτικών σειρών.

Για να παράγει τα καλύτερα αποτελέσματα, το VideoProc διατηρεί την αρχική ποιότητα των μεταφορτωμένων βίντεο. Μπορείτε να τα αποθηκεύσετε εύκολα σε UHD 4K και 1080P. Σε περίπτωση που θέλετε να εξοικονομήσετε χώρο αποθήκευσης, προσφέρει επίσης επιλογές χαμηλότερης ανάλυσης. Στην τελευταία της έκδοση, έχει εξοπλιστεί με μια μηχανή αναζήτησης με την οποία μπορείτε να πληκτρολογήσετε το όνομα του βίντεο και να το κατεβάσετε χωρίς να ανοίξετε άλλα προγράμματα.

Η ειδική τεχνολογία επιτάχυνσης GPU και άλλες ενσωματωμένες λειτουργίες συνδυάζονται για να κάνουν αυτό το πρόγραμμα λήψης πιο ισχυρό από άλλα. Σας παρέχεται γρήγορη και απεριόριστη λήψη βίντεο. Μετά τη λήψη του βίντεο, μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθος, να επεξεργαστείτε και να το μετατρέψετε σε οποιαδήποτε συσκευή κατά βούληση, όπως για παράδειγμα, iPhone, iPad, Android, τηλεοράσεις κ.λπ.

VideoProc All-in-one 4K Video: Εύκολο Convert, Download και Edit
VideoProc All-in-one 4K Video: Εύκολο Convert, Download και Edit

Τι άλλο μπορείτε να επωφεληθείτε από το VideoProc

Video editing. Το VideoProc λειτουργεί επίσης ως ένας εύκολος αλλά ισχυρός επεξεργαστής βίντεο 4K / 8K. Με την ευέλικτη εργαλειοθήκη επεξεργασίας βίντεο, μπορείτε να επεξεργαστείτε τα προσωπικά σας βίντεο, τα βίντεο που έχετε μετατρέψει και τα βίντεο που έχετε κατεβάσει χωρίς εμπειρία επεξεργασίας. Το περιβάλλον χρήστη σάς καθοδηγεί να κόψετε, να συγχωνεύσετε, να περιστρέψετε, να περικόψετε, να προσθέσετε φίλτρα, να αφαιρέσετε τον θόρυβο του φόντου και να σταθεροποιήσετε τα βίντεο που τραβήχτηκαν από κάμερες δράσης.

Screen Recording. Το VideoProc διαθέτει 3 λειτουργίες εγγραφής: Screen, Webcam, and Screen & Webcam και σας επιτρέπει να καταγράψετε την οθόνη με το σύστημα ήχου και φωνής, που ικανοποιούν ποικίλες απαιτήσεις για εγγραφή παιχνιδιού και επίδειξη βίντεο λογισμικού.

Παρακολουθήστε αυτό το βίντεο, δείτε πόσο εύκολο είναι να εγγράψετε οθόνη με το VideoProc:

–  DVD Ripping. Μπορείτε να αντιγράψετε, να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας και να μετατρέψετε σπιτικά και εμπορικά DVD σε αρχεία εικόνων MP4, MKV, AVI, ISO με υπότιτλους και όλα τα κεφάλαια.

Το 2021, τα βίντεο συνεχίζουν να αναπτύσσονται ως ο πιο δημοφιλής τύπος περιεχομένου, επειδή είναι πιο ελκυστικό και ευκολότερο να αφομοιωθεί. Στο YouTube, οι παγκόσμιες προβολές βίντεο θα φτάσουν έως και 1 δισεκατομμύριο την ημέρα. Ωστόσο, λόγω της συμβατότητας της μορφής, των μεγάλων μεγεθών αρχείων και της σύνδεσης δικτύου, είναι αναπόφευκτο να αντιμετωπιστούν διαφορετικά προβλήματα.

Μην αφήνετε αυτά τα ζητήματα να εξαντλήσουν την ενέργειά σας. Θα πρέπει να απολαμβάνετε τα βίντεο χωρίς προβλήματα. Το VideoProc είναι σίγουρα ο καλύτερος βοηθός για να σας σώσει από ασυμβατότητα μορφής και λάθη που λείπουν κωδικοποιητές και εργασίες λήψης και επεξεργασίας βίντεο σε μία στάση.

Αποκτήστε VideoProc lifetime license με μόλις 29,95 USD τώρα.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS