ΑρχικήinetΠόσα χρήματα κερδίζουν οι κορυφαίοι YouTubers κάθε χώρας;

Πόσα χρήματα κερδίζουν οι κορυφαίοι YouTubers κάθε χώρας;

Μπορείτε να βρείτε σχεδόν οτιδήποτε στο YouTube και ορισμένοι vloggers κερδίζουν τεράστια χρηματικά ποσά από την ανάρτηση των βίντεό τους στην πλατφόρμα. Η θεματολογία που επιλέγουν οι Youtubers ποικίλει, μπορεί να είναι από μαθήματα μακιγιάζ και unboxing διαφόρων προϊόντων μέχρι ταξιδιωτικά vlogs.

Η εταιρεία Accredited Debt Relief, ερεύνησε τους κορυφαίους YouTubers κάθε χώρας και πόσα χρήματα βγάζουν στο διαδίκτυο. Οι YouTubers κερδίζουν χρήματα από τις διαφημίσεις που εμφανίζονται στα βίντεο τους.

Youtube Youtubers

Τον Μάιο του 2020, χρησιμοποίησε τα website Social Blade και Vidooly για να μάθει ποιος YouTuber σε κάθε χώρα έχει τους περισσότερους συνδρομητές. Χρησιμοποίησε επίσης την ετικέτα Banner για να βρει τις μέσες ημερήσιες προβολές και εκτίμησε το κέρδος κάθε καναλιού χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο Noxinfluencer.

Μερικά από τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά. Ένας από τους δημοφιλέστερους YouTubers της Αμερικής είναι ένα κοριτσάκι έξι ετών που κατάγεται από την Ρωσία και ονομάζεται Anastasia Radzinskaya – το κανάλι της στο YouTube ονομάζεται Like Nastya.

Το παιδικό κανάλι Like Nastya έχει 59,1 εκατομμύρια συνδρομητές και κατά μέσο όρο 74,9 εκατομμύρια προβολές την ημέρα, κερδίζοντας 7,73 εκατομμύρια δολάρια το μήνα.

Στη Σαουδική Αραβία, ο blogger mmoshaya έχει 17,9 εκατομμύρια subscribers στο κανάλι του στο Youtube. Οι τρέχοντες εκτιμώμενες μηνιαίες απολαβές του είναι 913,3 χιλιάδες δολαρια.

Στην Αγγλία, το κανάλι PewDiePie Entertainment βρίσκεται πρώτο στην λίστα. Το PewDiePie έχει ένας Σουηδός influencer που εδρεύει στην Αγγλία. Το κανάλι του έχει 105 εκατομμύρια συνδρομητές και κερδίζει περίπου 1,16 εκατομμύρια δολάρια το μήνα κατά μέσο όρο.

Ο πιο δημοφιλής gaming YouTuber στη μελέτη είναι ο Jacksepticeye από την Ιρλανδίας, ο οποίος έχει 24,3 εκατομμύρια συνδρομητές. Κερδίζει σχεδόν 1 εκατομμύριο δολάρια το μήνα.

Έτσι, εάν έχετε κανάλι στο Youtube και μερικές χιλιάδες συνδρομητές, ίσως να σας ενδιαφέρει να υπολογίσετε τα κέρδη σας.

Για να λάβετε μια τιμή κατά προσέγγιση, δοκιμάστε το Noxinfluencer YouTube Money Calculator, το οποίο λαμβάνει τις μέσες προβολές και τον αριθμό των συνδρομητών ενός καναλιού YouTube για να εκτιμήσει πόσα χρήματα μπορεί να βγάλει το κανάλι από διαφημίσεις ανά χίλιες προβολές.

Κερδίζετε πολύ λιγότερα από ό, τι νομίζετε ότι μπορείτε. Επομένως, για να φτάσετε σε αυτό το επίπεδο εισοδήματος από το YouTube χρειάζεται πολύ αφοσίωση και πολύ σκληρή δουλειά.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS