ΑρχικήTop PicksΒελτιώστε τη δουλειά σας με ένα app παραγωγικότητας!

Βελτιώστε τη δουλειά σας με ένα app παραγωγικότητας!

Βρείτε το app παραγωγικότητας που σας ταιριάζει και παραμείνετε συγκεντρωμένοι στην εργασία σας χωρίς να αισθάνεστε ότι δουλεύετε.

app παραγωγικότητας
Αποδώστε περισσότερο στη δουλειά σας με ένα app παραγωγικότητας!

Η αύξηση της παραγωγικότητας επιτυγχάνεται με διαφορετικό τρόπο για τον καθένα. Ίσως τα tasks που έχετε να εκπληρώσετε τα βλέπετε «βουνό» και θέλετε έναν τρόπο ταξινόμησης σε κατηγορίες. Ίσως θέλετε μια λίστα υποχρεώσεων που να είναι καλύτερη από ένα Έγγραφο Google. Ίσως θέλετε να χωρίσετε τις εργασίες σε μικρότερους, πιο διαχειρίσιμους στόχους: μια μέθοδο που θα κάνει τα μεγάλα project να φαίνονται λιγότερο τρομακτικά και θα μπορεί επίσης να σας κρατήσει μακριά από περισπασμούς. Ίσως θέλετε να μειώσετε τον χρόνο που περνάτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατά τη διάρκεια της εργάσιμης ημέρας και να αυξήσετε τον χρόνο που αφιερώνετε στην εργασία. Για όλα αυτά, η καλύτερη λύση είναι ένα app παραγωγικότητας, και σίγουρα θα σας καλύπτει ένα από τα παρακάτω.

Todoist

Το Todoist είναι το κορυφαίο app, όλων των εφαρμογών για λίστες «To Do», με πολλά χαρακτηριστικά για να πειραματιστείτε μέσω της premium έκδοσης, η οποία έρχεται στα $4 το μήνα, εάν πληρώσετε μηνιαίως, και $3 το μήνα, εάν πληρώσετε ετησίως.

Stayfocusd

Το Stayfocusd είναι ένα δωρεάν app παραγωγικότητας και είναι ιδανικό για όσους είναι εθισμένοι στα social media. Θα σας βοηθήσει ώστε να μην αποσπάσετε την προσοχή σας και να εστιάσετε στα tasks σας.

Forest

Μια εφαρμογή διαχείρισης χρόνου που θα σας κρατήσει μακριά από το κινητό σας, δίνοντας σας ένα κίνητρο: για να μεγαλώσουν τα εικονικά δέντρα που έχετε φυτέψει θα πρέπει να μην πιάσετε το κινητό σας. Το Forest διατίθεται δωρεάν σε Android συσκευές, ενώ κοστίζει $1,99 στο App Store της Apple.

Αποδώστε περισσότερο στη δουλειά σας με ένα app παραγωγικότητας!

RescueTime

To RescueTime μπορεί να σας δώσει πληροφορίες σχετικά με το πώς περνάτε πραγματικά τον εργάσιμο χρόνο σας, ώστε να κάνετε τις αλλαγές που κρίνετε απαραίτητες. Το συγκεκριμένο app παραγωγικότητας κυκλοφορεί και με την επιλογή premium έκδοσης με $78 τον χρόνο.

Microsoft OneNote

H εφαρμογή της Microsoft δε θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη λίστα, καθώς είναι το τέλειο εργαλείο για όσους αναζητούν μια εφαρμογή που θα τους βοηθήσει να οργανώνουν τις σκέψεις του ψηφιακά. Υπάρχει και η δωρεάν έκδοση της εφαρμογής, αλλά για περισσότερες δυνατότητες το κόστος είναι $6,99 τον μήνα.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS