ΑρχικήinetΤο ντοκιμαντέρ της Billie Eilish έχει γίνει η μεγαλύτερη επιτυχία του Apple...

Το ντοκιμαντέρ της Billie Eilish έχει γίνει η μεγαλύτερη επιτυχία του Apple TV+

Το “Billie Eilish: The World A Little Blurry” έχει γίνει η μεγαλύτερη επιτυχία του Apple TV+ μεταξύ των νεαρών ενηλίκων και έχει οδηγήσει σε έναν αριθμό ρεκόρ νέων συνδρομητών, αναφέρει το Deadline.

Billie Eilish

Η Apple δεν αποκαλύπτει αριθμούς συνδρομητών ή αριθμούς προβολής της πλατφόρμας «Apple TV+», αλλά σύμφωνα με πηγές του κλάδου που μίλησαν στο Deadline, το ντοκιμαντέρ προσέλκυσε ένα τεράστιο ποσοστό νέων συνδρομητών νεαρής ηλικίας (πάνω από 33%) στην υπηρεσία. Σύμφωνα με πληροφορίες, η δυναμική εισροή νέων συνδρομητών έγινε την ημέρα που το ντοκιμαντέρ έκανε πρεμιέρα – την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου – και το μισό κοινό της ταινίας προήλθε από χώρες εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών.

Το ντοκιμαντέρ περιγράφεται ως η «αληθινή ιστορία» της Billie Eilish, ακολουθώντας την νεαρή τραγουδίστρια-τραγουδοποιό και την καριέρα της στην βιομηχανία της μουσικής. Προσφέρει μια οικεία ματιά στη ζωή της δεκαεπτάχρονης στη σκηνή και στο σπίτι με την οικογένειά της ενώ γράφει, ηχογραφεί και κυκλοφορεί το πρώτο της άλμπουμ.

Η Apple πλήρωσε 25 εκατομμύρια δολάρια για το ντοκιμαντέρ τον Δεκέμβριο του 2019, δίνοντας μάχη εναντίον άλλων υπηρεσιών streaming για τα δικαιώματα σε έναν πόλεμο υποβολής προσφορών. Η πρωτοποριακή αύξηση των συνδρομητών και η αύξηση του νεαρού ενήλικου κοινού δείχνει ότι η κίνηση φαίνεται να έχει αποδώσει.

Πηγή πληροφοριών: macrumors.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS