ΑρχικήReviewsΗ Xiaomi κυκλοφορεί την πολυαναμενόμενη σειρά Redmi Note 10 με AMOLED

Η Xiaomi κυκλοφορεί την πολυαναμενόμενη σειρά Redmi Note 10 με AMOLED

Η Xiaomi θα κυκλοφορήσει την πολυαναμενόμενη σειρά Redmi Note 10 στην Ινδία μέσα στην εβδομάδα. Όπως και η σειρά Redmi Note 9, η νέα σειρά θα περιλαμβάνει πλήθος συσκευών, ξεκινώντας από το vanilla μοντέλο Redmi Note 10 και μέχρι το Redmi Note 10 Pro Max. Τους τελευταίους μήνες, έχουν κυκλοφορήσει πολλές διαρροές σχετικά με τις επερχόμενες συσκευές – τον σχεδιασμό και τις προδιαγραφές τους. Ωστόσο, η Xiaomi δεν είχε κοινοποιήσει τις επίσημες πληροφορίες που αφορούν τις συσκευές.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Xiaomi India, Manu Kumar Jain, ανακοίνωσε πρόσφατα στο Twitter ότι η σειρά Redmi Note κάνει τελικά το άλμα στα πάνελ AMOLED με την επερχόμενη σειρά Redmi Note 10.

Redmi Note Xiaomi

Το tweet περιλαμβάνει επίσης ένα σύντομο κλιπ που εμφανίζει τα αποτελέσματα μιας δημοσκόπησης που έκανε η Xiaomi στο Twitter νωρίτερα μέσα στη χρονιά. Η δημοσκόπηση, ζήτησε από τους χρήστες να επιλέξουν ανάμεσα σε ένα πάνελ LCD 120Hz και ένα τυπικό πάνελ AMOLED. Όπως θα περίμενε κανείς, η συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών επέλεξε AMOLED πάνω από την οθόνη LCD με υψηλό ρυθμό ανανέωσης. Παρόλο που η Xiaomi διέγραψε τη δημοσκόπηση, φαίνεται ότι η εταιρεία αποφάσισε να πάει με αυτό θέλει η πλειοψηφία. Στο βίντεο, η εταιρεία διευκρινίζει ότι η σειρά Redmi Note 10 δεν θα περιλαμβάνει κανένα πάνελ OLED, αλλά ένα πάνελ Super AMOLED.

Από τώρα, δεν είναι σαφές εάν κάποια από τις συσκευές της σειράς θα λάβει ένα “high refresh rate panel”. Ωστόσο, βάσει προηγούμενων διαρροών, υποψιαζόμαστε ότι το κορυφαίο Redmi Νote 10 Pro Max μπορεί να περιλαμβάνει ένα πάνελ Super AMOLED 120Hz. Εάν συμβαίνει αυτό, το Redmi Νote 10 Pro Max σίγουρα θα κυριαρχήσει στην αγορά των οικονομικών smartphone το 2021.

Σε περίπτωση που χάσατε την προηγούμενη κάλυψη της σειράς Redmi Νote 10, οι διαρροές υποδηλώνουν ότι το Redmi Note 10 Pro θα είναι μια συσκευή 4G, η οποία θα εκτελεί το MIUI 12. Θα διαθέτει πάνελ 120Hz με τεχνολογία MEMC και εγκατάσταση τετραπλής κάμερας στο πίσω μέρος. Θα διαθέτει μια μεγάλη μπαταρία 5.050 mAh και θα βασίζεται στην πλατφόρμα SM7150 της Qualcomm (Snapdragon 732G).

Διαρροές σχετικά με το μοντέλο vanilla Redmi Note 10, από την άλλη πλευρά, υποδηλώνουν ότι θα διαθέτει οθόνη FHD+ 6,53 ιντσών, μια τεράστια μπαταρία 5.900 mAh, έναν μη καθορισμένο επεξεργαστή οκταπύρηνου χρονισμένο στα 2GHz, έως 8 GB μνήμης RAM και έως 256 GB αποθηκευτικού χώρου. Επίσης, θα περιλαμβάνει έναν πλαϊνό σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων, μια τριπλή ρύθμιση κάμερας στο πίσω μέρος και μια υποδοχή ακουστικών 3,5 mm.

Πηγή πληροφοριών: xda-developers.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS