ΑρχικήbusinessΤο NBC αποφάσισε να καταργήσει το "The Office" από το Netflix

Το NBC αποφάσισε να καταργήσει το “The Office” από το Netflix

Το NBC αποφάσισε να καταργήσει το “The Office” από το Netflix το 2021 και να συμπεριλάβει την εκπομπή στη νέα streaming υπηρεσία της εταιρείας. Η συμφωνία θα είναι αποκλειστική για πέντε χρόνια.

To “The Office” ήταν η σειρά με τις περισσότερες προβολές στο Netflix για το 2018, σύμφωνα με την εταιρία αναλυτικών στοιχείων Jumpshot.

The Office

Φήμες θέλουν το Netflix να έκανε μια προσφορά για να διατηρήσει την σειρά, αλλά απορρίφθηκε. Συγκεκριμένα, ήταν πρόθυμο να πληρώσει έως και 90 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο για τα δικαιώματα, αλλά το NBC δεν φαίνεται να πείσθηκε. Μια ιδέα που εξετάστηκε ήταν να χωριστούν τα δικαιώματα, με το Netflix να προσφέρει παρακολούθηση χωρίς διαφημίσεις, και η υπηρεσία του NBC να υποστηρίζεται από διαφημίσεις.

Το NBC και άλλες εταιρείες μέσων ενημέρωσης έχουν παλέψει για το περιεχόμενο που απαιτείται για την παροχή αδειών σε υπηρεσίες τρίτων όπως το Netflix και το Amazon. Το NBC δήλωσε ότι δεν θα είναι κάθετο με το αφαίρεση περιεχομένου από τις υπηρεσίες streaming και την αποδυνάμωση δυνητικά επικερδών συμβάσεων.

Ωστόσο, η συγκεκριμένη απόφαση του αποσκοπεί στο να πείσει περισσότερους ανθρώπους να εγγραφούν στην νέα streaming υπηρεσία του, η οποία θα βασίζεται σε διαφημιστικά έσοδα. Το NBC δήλωσε ότι η streaming υπηρεσία θα είναι δωρεάν για τους συνδρομητές των παραδοσιακών πακέτων συνδρομητικής τηλεόρασης. Θα κοστίσει περίπου 10 δολάρια το μήνα.

Η WarnerMedia της AT & T, η οποία έχει επίσης ξεκινήσει τη δική του streaming υπηρεσία, σχεδιάζει τελικά να προσθέσει την σειρά «Friends» και άλλες επιτυχημένες σειρές του Netflix, η οποία ελπίζει ότι θα αντλήσει τουλάχιστον 70 εκατομμύρια συνδρομητές.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS