ΑρχικήinetGoogle: Νέος controller για την game streaming υπηρεσία της

Google: Νέος controller για την game streaming υπηρεσία της

Η Google δημιουργεί έναν controller για τη φημολογούμενη game streaming υπηρεσία της που υποστηρίζεται από το Chromecast, σύμφωνα με πρόσφατα ανακαλυφθέν δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της εταιρείας.

Στο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας γίνεται λόγος για ένα σύστημα ειδοποίησης του controller που ενημερώνει έναν παίκτη όταν είναι διαθέσιμο ένα παιχνίδι, όταν έχει λάβει μια πρόσκληση, όταν υπάρχει μια αλλαγή status σε ένα leaderboard ή ένα αίτημα συζήτησης από άλλο παίκτη.

controller

Το έγγραφο περιέχει πολλές απεικονίσεις του σχεδιασμού αποκαλύπτοντας ένα dual-joystick setup καθώς και houlder, trigger και gameplay buttons που θα μπορούσαν να αποτελούν μέρος του controller της Google. Στα σχέδια περιλαμβάνεται επίσης ένα κουμπί μικροφώνου, το οποίο θα μπορούσε να υποδείξει κάποιο είδος συμβατότητας με την φωνητική βοηθό. Ωστόσο, είναι επίσης πιθανό κανένα από τα σχέδια που παρουσιάζονται να μην ανταποκριθούν εν τέλει στην πραγματική εικόνα του προϊόντος.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι αργότερα αυτό το μήνα, κατά τη διάρκεια του συνεδρίου Developers Conference (GDC) που θα διεξαχθεί στο Σαν Φρανσίσκο, η Google θα φιλοξενήσει ένα πολύ μυστηριώδες γεγονός.

Η εκδήλωση θα μπορούσε να περιστρέφεται γύρω από την streaming υπηρεσία της Google, η οποία στις προηγούμενες εκθέσεις έχει ονομαστεί “Netflix για παιχνίδια” και λέγεται ότι είναι χτισμένη πάνω στην τεχνολογία που επεξεργάστηκε η Google για το ‘Project Stream’ trial, πέρυσι.

Το “Project Stream” είναι μια video game streaming υπηρεσία που αναπτύσσεται από τη Google και φιλοξενήθηκε στον server της εταιρείας για δοκιμές beta που ολοκληρώθηκαν νωρίτερα τον Φεβρουάριο.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS