ΑρχικήinetΤα Google Chromecast και Chromecast Ultra διατίθενται τώρα από την Amazon

Τα Google Chromecast και Chromecast Ultra διατίθενται τώρα από την Amazon

UltraΠέρυσι τέτοια εποχή, η Amazon είπε ότι θα ξεκινήσει να διαθέτει ξανά προς πώληση το Google Chromecast. Σχεδόν ένα χρόνο μετά, το Chromecast εμφανίστηκε τελικά στα ψηφιακά “ράφια” της Amazon.

Τα Chromecast και Chromecast Ultra είναι τώρα διαθέσιμα από την Amazon. Η τιμή τους ορίζεται στα $ 35 και $ 69 αντίστοιχα, όπως ακριβώς διατίθενται και στο Google Store. Και τα δύο μοντέλα είναι επιλέξιμα για δωρεάν διήμερη δοκιμή για τα μέλη του Amazon Prime.

Με το Chromecast, μπορείτε να μεταφέρετε περιεχόμενο από το Android τηλέφωνό σας στην τηλεόραση, συνδέοντας τη συσκευή σε μία θύρα HDMI. Υποστηρίζεται από περισσότερες από 2.000 εφαρμογές, όπως το Netflix, το YouTube και το HBO Now. Μπορείτε επίσης να αντικατοπτρίσετε την οθόνη του φορητού υπολογιστή σας στην τηλεόρασή σας χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα περιήγησης Chrome. Και με το Chromecast Ultra, έχετε υποστήριξη 4K Ultra HD και HDR.

Το Chromecast και το Chromecast Ultra έχουν διατεθεί από άλλους εμπόρους λιανικής πώλησης εδώ και αρκετό καιρό, αλλά είναι ωραίο να τα βλέπουμε να φτάνουν τελικά και στο Amazon και μάλιστα πάνω στην ώρα για τις γιορτές!

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS