ΑρχικήinetYeti: Η νέα video gaming κονσόλα και streaming υπηρεσία της Google

Yeti: Η νέα video gaming κονσόλα και streaming υπηρεσία της Google

Yeti: Σύμφωνα με πληροφορίες, η Google προετοιμάζεται να ταρακουνήσει την gaming αγορά με την κυκλοφορία της δικής της video game κονσόλας και streaming υπηρεσίας, που περιγράφεται ως Netflix for games“.

Με κωδικό όνομα “Yeti”, το gaming project φημολογείται ότι θα δίνει την δυνατότητα στους παίκτες να έχουν απεριόριστη πρόσβαση σε μια βιβλιοθήκη παιχνιδιών με σταθερή μηνιαία συνδρομή.

Η υπηρεσία, η οποία τροφοδοτείται από την τεχνολογία Project Stream, αναμένεται να ανακοινωθεί στο συνέδριο Developers Conference (GDC) στο Σαν Φρανσίσκο στις 19 Μαρτίου.

Να σημειώσουμε ότι η streaming υπηρεσία θα κυκλοφορήσει με συνοδευτικό hardware – μια φυσική κονσόλα και controller σχεδιασμένα από την Google.

Yeti

Δεν είναι ακόμα σαφές αν η κονσόλα Yeti θα αποτελείται από ένα μεγάλο κουτί, παρόμοιο με ένα Playstation ή το Xbox, ή ένα μικρότερο, παρόμοιο με το Chromecast. Η Google μπορεί επίσης να επιλέξει την ιδεολογία του Nintendo Switch και να βγάλει μια υβριδική κονσόλα που επιτρέπει στους gamers να παίζουν στο σπίτι και εν κινήσει.

Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι δεν θα χρειαστεί να αγοράσετε την κονσόλα για να αποκτήσετε πρόσβαση στην streaming υπηρεσία της Google.

Η Google συνεργάζεται με πολλά video game studios για τη μεταφορά των υπαρχόντων παιχνιδιών στην υπηρεσία της για εσωτερικές δοκιμές. Δεν είναι ακόμα σαφές εάν κάποιο από τα studios θα αναπτύξει ένα παιχνίδι ειδικά για τη Yeti.

Η streaming υπηρεσία αναμένεται να κοστίζει από £ 7,29 μέχρι £ 12,99 ανά μήνα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τον περασμένο μήνα φήμες ήθελαν την Amazon να αναπτύσσει επίσης τη δική της steaming υπηρεσία, η οποία όμως δεν θα είναι διαθέσιμη μέχρι το 2020.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS