ΑρχικήinetΤο G8 ThinQ της LG θα ξεκλειδώνει με σάρωση των φλεβών σας

Το G8 ThinQ της LG θα ξεκλειδώνει με σάρωση των φλεβών σας

ThinQΣτο MWC 2019, η LG παρουσίασε την κορυφαία συσκευή G8 ThinQ , η οποία διαθέτει πολλές ενδιαφέρουσες λειτουργίες και φέρνει αναβαθμίσεις στο εξαιρετικά δημοφιλές G7 ThinQ.

Μιλώντας για τις προδιαγραφές, το LG G8 διαθέτει μια QHD + οθόνη 6,1 ιντσών με notch. Το smartphone από την LG έρχεται με 6 GB μνήμη RAM και 128 GB εσωτερική αποθήκευση, που μπορεί να επεκταθεί μέχρι και τα 2TB, με κάρτα μνήμης.

Το G8 διαθέτει επίσης ένα σύστημα τριπλής κάμερας, με μια κάμερα 16MP και δύο κάμερες 12MP. Στο μπροστινό μέρος, το LG G8 διαθέτει μια κάμερα ανίχνευσης βάθους που έχει ονομαστεί  από την εταιρεία ως «Z Sensor».

Ένα άλλο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό που πρόσθεσε η LG, είναι ένα νέο σύστημα “Advanced Palm Vein Authentication” για το ξεκλείδωμα της συσκευής.

Το smartphone σαρώνει τις φλέβες για να ξεκλειδώσει τη συσκευή. Σύμφωνα με την LG, πρόκειται για μια μέθοδο πολύ πιο ασφαλή από τον ανιχνευτή δακτυλικού αποτυπώματος.

“Το μόνο που έχει να κάνει ο κάτοχος του τηλεφώνου, για να ξεκλειδώσει τη συσκευή, είναι να τοποθετήσει το χέρι του μπροστά στην κάμερα (που βρίσκεται στο μπροστινό μέρος) για ένα δευτερόλεπτο”.

Για να αντιμετωπίσει τον ανταγωνισμό των πτυσσόμενων συσκευών που κυκλοφορούν φέτος, η LG έχει επίσης κυκλοφορήσει μια πρόσθετη οθόνη που μπορεί να συνδεθεί ως αξεσουάρ στο LG V50 ThinQ, το πρώτο 5G smartphone της LG, που κυκλοφόρησε μαζί με το G8.

Η LG δεν έχει αποκαλύψει ακόμα την τιμή ή την ημερομηνία διαθεσιμότητας του G8.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS