ΑρχικήinetΠαλιότερα μοντέλα smartphone που εξακολουθούν να είναι καλή επιλογή

Παλιότερα μοντέλα smartphone που εξακολουθούν να είναι καλή επιλογή

smartphoneΣτην εποχή μας, η τεχνολογία προχωρά με γρήγορο ρυθμό, καθιστώντας τις παλιότερες συσκευές ξεπερασμένες πιο γρήγορα από ότι ίσως θα μας άρεσε. Ωστόσο υπάρχουν μερικές επιλεγμένες συσκευές smartphone, που μπορούν να αντέξουν τη δοκιμασία του χρόνου, καθώς διαθέτουν κάποια χαρακτηριστικά που δεν μπορούν να ξεπεραστούν τόσο εύκολα.

Δείτε ακολούθως μια λίστα με flagship smartphones, που είναι μεν παλιότερα μοντέλα, διαθέτουν όμως χαρακτηριστικά που τα κάνουν να αξίζουν την προσοχή σας.

Καλύτερα flagship smartphone

Samsung Galaxy Note 8

Ψηφίστηκε ως το καλύτερο smartphone του 2017 από διάφορα τεχνολογικά sites σε όλο τον κόσμο. Είναι ένα πολύ καλό τηλέφωνο, με ένα ισχυρό Exynos 8895 SoC, μία εξαιρετική  Super AMOLED QHD+ οθόνη 6.3 ιντσών και διπλή πίσω κάμερα 12 MP + 12 MP με οπτική σταθεροποίηση εικόνας και 2x οπτικό ζουμ. Παρά το γεγονός ότι έχει κυκλοφορήσει πάνω από ένα έτος πριν, το Samsung Galaxy Note 8 μπορεί να ανταγωνιστεί καλά με οποιοδήποτε από τα νεότερα flagships σε όλα τα μέτωπα. Ο χώρος αποθήκευσης μπορεί να επεκταθεί περαιτέρω κατά 512 GB χρησιμοποιώντας κάρτα microSD.

Huawei P20 Pro

Τα μοντέλα της Huawei είχαν πάντα ανταγωνιστικές κάμερες και το 2018 πήγε ένα βήμα παραπάνω, όταν κυκλοφόρησε κινητά με τριπλή κάμερα. Η κύρια φωτογραφική μηχανή 40MP χρησιμοποιεί την τεχνολογία Pixel binning και μειώνει την εικόνα στα 10 MP, αλλά με πολύ περισσότερες λεπτομέρειες και έχει μεγαλύτερη δυναμική εμβέλεια από τις τυπικές κάμερες 10 MP. Η κάμερα 20 MP επιτρέπει περισσότερο φωτισμό για τη βελτίωση της αντίθεσης. Τέλος, η κάμερα 8 MP παρέχει οπτικό ζουμ 3x, κάτι που είναι σπάνιο σε smartphones. Και οι τρεις κάμερες υποστηρίζονται από οπτική σταθεροποίηση εικόνας. Το πιο σημαντικό, η απόδοση της κάμερας είναι κορυφαία και εξακολουθεί να είναι από τις καλύτερες μέχρι σήμερα. Τροφοδοτείται από το Kirin 970 SoC, με 6 GB μνήμης RAM και 128 GB εσωτερικής αποθήκευσης. Μια οθόνη Full HD + AMOLED 6,1 ιντσών και μια μπαταρία 4000 mAh που μπορεί να κρατήσει έως και μια ημέρα συνεχούς χρήσης φτιάχνουν από ένα πολύ ελκυστικό πακέτο.

Google Pixel 2 XL

Αυτό το smartphone μπορεί να κυκλοφόρησε ένα χρόνο πριν, αλλά εξακολουθεί να έχει μια από τις καλύτερες κάμερες. Αυτό το τηλέφωνο μπορεί να επιτύχει με μία μόνο πίσω κάμερα 12 MP αυτό που τα περισσότερα τηλέφωνα δεν μπορούν με δύο, τρεις ή ακόμα και τέσσερις κάμερες με σημαντικά μεγαλύτερο αριθμό megapixel. Η απόδοση της κάμερας είναι εξαιρετική σε όλες τις συνθήκες φωτισμού και ιδιαίτερα ξεχωρίζει στο χαμηλό φωτισμό. Τροφοδοτείται από το Snapdragon 835 και διαθέτει μια οθόνη QHD + και μπαταρία 3520mAh.

OnePlus 6

Παρά το γεγονός ότι έχει κυκλοφορήσει περίπου 9 μήνες πριν, το OnePlus 6 διαθέτει το τελευταίο Snapdragon 845 SoC. Η παραλλαγή RAM 8 GB με εσωτερική αποθήκευση 128 GB εξακολουθεί να είναι διαθέσιμη στο Amazon. Διαθέτει οθόνη 19:9 Full HD+ Optic AMOLED, 6,28 ιντσών με εγκοπή. Ενώ φαινομενικά έχει τον ίδιο συνδυασμό 16 MP + 20 MP που προσφέρει το 5T, η απόδοση είναι αισθητά καλύτερη, λόγω των ευρύτερων φακών 25 mm, του μεγαλύτερου αισθητήρα και του μεγέθους pixel.

LG V30 +

Το προηγούμενο flagship της LG, το V30 +, ήταν πάντα ένα υπέροχο τηλέφωνο, με έναν εξαιρετικό σχεδιασμό. Τροφοδοτείται από το Qualcomm Snapdragon 835 SoC. Έρχεται με μια μέτρια μνήμη RAM 4 GB και εσωτερική αποθήκευση 128 GB που μπορεί να επεκταθεί περαιτέρω στα 2 TB. Ένα εντυπωσιακό χαρακτηριστικό είναι η οθόνη P-OLED 6 ιντσών συμβατή με HDR10 με ανάλυση 2880 x 1440 pixel (QHD +). Το τηλέφωνο είναι επίσης ανθεκτικό στη σκόνη IP68 και ανθεκτικό στο νερό. Με απλούστερους όρους, μπορεί να επιβιώσει στο νερό σε βάθος μέχρι 1,5 μέτρο για 30 λεπτά. Διαθέτει ευρυγώνιο φακό 16 MP f / 1.6 30 mm με οπτική σταθεροποίηση εικόνας 3 αξόνων. Η ποιότητα των εικόνων είναι αρκετά καλή, αλλά τα βίντεο HDR που καταγράφει είναι ακόμα καλύτερα.

Εσείς ποιο θα επιλέγατε;

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS