ΑρχικήinetGoogle Pixel 2 & Pixel 2 XL με τιμές Apple!

Google Pixel 2 & Pixel 2 XL με τιμές Apple!

Τα επερχόμενα Google Pixel 2 και Pixel 2 XL αποκαλύφθηκαν πριν από το λανσάρισμά τους και μοιάζουν πολύ με ότι περιμέναμε. Θα χρειαστεί να προσέξετε πολύ καλά για να τα διαφοροποιήσετε από την προηγούμενη γενιά, αν και κάποιες επιλογές χρωμάτων είναι πολύ ενδιαφέρουσες.

Google Pixel
Photo: Phone Arena

Γνωρίζουμε ήδη ότι το Pixel 2 και το Pixel 2 XL θα είναι διαθέσιμα από τις 4 Οκτωβρίου, αλλά μέχρι στιγμής βασιζόμαστε σε διάφορες διαρροές και άλλες αβέβαιες πληροφορίες.

Σύμφωνα με μια σημερινή δημοσίευση του droid-life.com, το Pixel 2 και το Pixel 2 XL θα έρθουν με μερικά ενδιαφέροντα χρώματα. Η μικρότερη έκδοση που κατασκευάστηκε από την HTC θα είναι διαθέσιμη σε γκρι/μπλε, μαύρο και γκρι, και ένα λευκό και μαύρο.

Από την άλλη πλευρά, το Pixel 2 της LG έρχεται μόνο σε δύο παραλλαγές, σκούρο γκρι/μαύρο και λευκό μαύρο. Αυτή η δεύτερη συσκευή είναι πραγματικά όμορφη.

Όσον αφορά την τιμολόγηση τώρα, η Google μάλλον θέλει να ακολουθήσει το παράδειγμα της Apple. Το Pixel 2 θα κυκλοφορήσει στα 649 δολάρια για την έκδοση των 64GB και στα 749 για την έκδοση των 128GB. Από την άλλη πλευρά, το Pixel 2 XL 64 GB θα διατεθεί για $ 849 και το Pixel 2 XL των 128GB θα είναι διαθέσιμο για 949 δολάρια παρακαλώ.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS