ΑρχικήinetQ4OS Windows installer για εύκολο dual boot

Q4OS Windows installer για εύκολο dual boot

Q4OS Windows installer: Η ομάδα ανάπτυξης του Q4OS μόλις ανακοίνωσε την άμεση διαθεσιμότητα ενός προγράμματος εγκατάστασης των Windows για τη διανομή του GNU/Linux που βασίζεται στο Debian. Ναι το Q4OS, θα επιτρέπει στους χρήστες με μια εφαρμογή που μπορεί να τρέξει σε Windows να δημιουργούν ένα περιβάλλον διπλής εκκίνησης (dual boot) στους υπολογιστές τους.Q4OS Windows installer

Για όσους δεν γνωρίζουν το Q4OS, είναι μια open-source και δωρεάν διανομή Linux βασισμένη στο δημοφιλές λειτουργικό σύστημα Debian GNU/Linux. Χρησιμοποιεί σαν περιβάλλον εργασίας το Trinity Desktop Environment (TDE), το οποίο μοιάζει στην αίσθηση με το παλιό KDE 3.5, αλλά και με τα Windows.

Δημιουργήθηκε για τους χρήστες των Windows που επιθυμούν να αλλάξουν λειτουργικό, και από σήμερα το Q4OS θα επιτρέπει την εγκατάσταση της διανομής παράλληλα με τα Windows με ένα πολύ πιο εύκολο τρόπο.

Αν το σκέφτεστε, θα μπορέσετε να εγκαταστήσετε την διανομή, χωρίς να χρειαστεί να κάνετε κάποιες τροποποιήσεις στον προσωπικό σας υπολογιστή.

“Το πρόγραμμα εγκατάστασης σας επιτρέπει να εγκαταστήσετε το Q4OS παράλληλα με τα Windows με έναν εύκολο τρόπο, χωρίς να χρειάζεται να τροποποιήσετε το υπάρχον λειτουργικό σύστημα των Windows, ούτε κάποιο εγκατεστημένο λογισμικό”, εξηγούν οι προγραμματιστές.

“Μετά την εγκατάσταση, θα μπορείτε να αλλάζετε μεταξύ των Windows και του Q4OS κάθε φορά που κάνετε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας”.

Q4OS Windows installer

Σε περίπτωση που αναρωτιέστε, το πρόγραμμα εγκατάστασης του Q4OS για Windows έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί άψογα με τις πιο πρόσφατες εκδόσεις των Windows, όπως τα Windows 10, Windows 8 και Windows 7.

Θα υποστηρίζει επίσης υπολογιστές με δυνατότητα Secure Boot από προεπιλογή στο firmware του BIOS, αν και μπορεί να απενεργοποιηθεί εύκολα.

Το πρόγραμμα εγκατάστασης του Q4OS για Windows είναι διαθέσιμο για λήψη από το παρακάτω link, αλλά πριν προχωρήσετε διαβάστε τις οδηγίες εγκατάστασης.

Κατεβάστε την εφαρμογή, και προσοχή στις οδηγίες χρήσης (setup guide)

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS