ΑρχικήinetΕκμεταλλευτείτε αυτή την προσφορά για να αποκτήσετε την LG OLED 4K TV

Εκμεταλλευτείτε αυτή την προσφορά για να αποκτήσετε την LG OLED 4K TV

προσφορά

Αν σκέφτεστε να αναβαθμίσετε την τηλεόρασή σας, υπάρχει τώρα μια πολύ καλή προσφορά για την LG OLED TV, η οποία έχει λάβει εξαιρετικές κριτικές.

Κανονικά η τιμή της είναι στα $ 2.599,99. Με αυτή την προσφορά όμως η LG OLED55E8PUA 55 ιντσών, διατίθεται για $ 1.549,00 με δωρεάν έξοδα αποστολής. Θα λατρέψετε τον bezel-less σχεδιασμό της και την εκπληκτική ποιότητα εικόνας που προσφέρει.

Αυτό το μοντέλο κέρδισε εξαιρετική βαθμολογία στην ανασκόπηση του PCMag και επαίνους για την αντίθεση και την ποικιλία χρωμάτων του, τον “εντυπωσιακό σχεδιασμό” και πολλά άλλα. Την χαρακτήρισαν Editors’ Choice και ως η καλύτερη τηλεόραση τελευταίας τεχνολογίας για το 2018.

“Το μοντέλο OLED55E8PUA των 55 ιντσών που δοκιμάσαμε προσφέρει απίστευτη αντίθεση και εξαιρετικά έντονα και ακριβή χρώματα, ενώ διαθέτει και φωνητικό έλεγχο για το Google Assistant”, ανέφερε ο Senior Consumer Electronics Analyst, Will Greenwald, στην κριτική που έκανε στο PCMag.

Από άποψη σχεδιασμού, διαθέτει ένα ενιαίο υαλοπίνακα που καλύπτει την οθόνη OLED από άκρο σε άκρο.

“Στο κάτω άκρο της οθόνης υπάρχει ένα μαύρο πλέγμα 0.75 ιντσών που φιλοξενεί τα ηχεία, κάτω από το οποίο εκτείνονται δύο ίντσες από καθαρό γυαλί”, έγραψε ο Greenwald. “Αυτό το κομμάτι γυαλί, τοποθετείτε πάνω στην συμπεριλαμβανόμενη βάση, ένα φαρδύ, μεταλλικό γκρι εξάγωνο, που υποστηρίζει την τηλεόραση με ασφάλεια, δίνοντας την εντύπωση ότι αιωρείται μια ίντσα πάνω από το τραπέζι χάρη στο γυαλί ανάμεσα στην οθόνη και τη βάση.

Το βασικό της αρνητικό, ήταν η ακριβή της τιμή, αλλά αυτή η νέα προσφορά, την καθιστά πολύ πιο προσιτή. Επιπλέον για να είστε σίγουροι, μπορείτε να την αγοράσετε με μια εκτεταμένη εγγύηση, αν το επιθυμείτε. Η διετής εγγύηση είναι στα 130,99 δολάρια ενώ η επιλογή τριών ετών είναι στα $ 169,99.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS