ΑρχικήReviewsLapScreen - ελαφριά, φορητή οθόνη που συνδέεται με την κινητή συσκευή σας

LapScreen – ελαφριά, φορητή οθόνη που συνδέεται με την κινητή συσκευή σας

Εάν εργάζεστε εν κινήσει, ξέρετε πόσο δύσκολο είναι να είστε παραγωγικοί με το tablet, το laptop ή το κινητό σας τηλέφωνο. Έχοντας μια δεύτερη οθόνη καταλαβαίνετε το πόσο κρίσιμο είναι για να είστε αποτελεσματικοί στην δουλειά σας.

LapScreen

Και εκεί έρχεται το Lapscreen της Faytech. Το Lapscreen είναι μια ελαφριά, φορητή οθόνη που συνδέεται με το κινητό σας τηλέφωνο, tablet ή φορητό υπολογιστή. Είναι ένας εύκολος και βολικός τρόπος επέκτασης ή αντιγραφής της οθόνης σας μέσω καλωδίου USB τύπου C ή HDMI.

Το μέγεθος του είναι όσο ενός χαρτιού Α4 και ζυγίζει ελάχιστα, οπότε είναι εύκολο να το μεταφέρετε στην τσάντα ή τις αποσκευές του φορητού σας υπολογιστή.

Υπάρχουν δύο διαθέσιμες επιλογές – μια τυπική έκδοση και μια αναβαθμισμένη έκδοση με πολυδιακόπτη 10 σημείων. Η οθόνη διαθέτει οθόνη LCD Full HD με πάχος μικρότερο από το ένα τέταρτο της ίντσας και χωρίς bezel στις πλευρές και στην κορυφή.

Το μόνο που έχετε να κάνετε για να το χρησιμοποιήσετε είναι να συνδέσετε τη συσκευή σας στην οθόνη και το περιεχόμενό σας θα εμφανιστεί αυτόματα στην οθόνη.

Είτε είστε σε επαγγελματικό ταξίδι που απαιτεί επιπλέον εμφάνιση για παρουσιάσεις, είτε είστε ένας φοιτητής που εργάζεται συνεχώς σε διαφορετικά προγράμματα ή απλώς ένας περιστασιακός ταξιδιώτης που χρειάζεται άλλη οθόνη – το LAPSCREEN είναι η λύση για εσάς.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS