ΑρχικήinetΗ Xiaomi επιβεβαίωσε την κυκλοφορία του δικού της αναδιπλούμενου tablet

Η Xiaomi επιβεβαίωσε την κυκλοφορία του δικού της αναδιπλούμενου tablet

Η Xiaomi επιβεβαίωσε την κυκλοφορία του δικού της αναδιπλούμενου tablet και ζητάει από τους χρήστες να του δώσουν όνομα. Πρόκειται για μια συσκευή που μπορεί να διπλωθεί στα δύο μετατρέποντας το σε πολύ μικρότερη.

Η εταιρεία παρουσίασε το πρωτότυπο μέσω ενός post στα social media ζητώντας από το κοινό να του δώσει ένα όνομα. Φαίνεται ότι το βίντεο έχει μεγάλη απήχηση στο κοινό και πολύ χρήστες θέλησαν να βοηθήσουν το κολοσσό με τις ιδέες τους.

Xiaomi

Ο αναλυτής Ben Stanton, της Canalys, από την άλλη μας προτείνει να είμαστε επιφυλακτικοί με τη συγκεκριμένη συσκευή δεδομένου ότι πρόκειται για ένα πολύ καινούριο και αμφισβητήσιμο project. Σύμφωνα με τον αναλυτή το πιθανότερο είναι να προκύψουν προβλήματα με τα σημεία της συσκευής που γίνεται η δίπλωση.

Οφείλουμε όμως να αναφέρουμε ότι οι αναδιπλούμενες συσκευές έχουν τραβήξει την προσοχή των χρηστών καθώς ανεβάζουν αρκετά τον πήχη μιας πραγματικά κομψής συσκευής που προσφέρει πολλές αξιόλογες δυνατότητες.

Πρέπει να θυμόμαστε ότι αυτή η συσκευή είναι πρωτότυπο, δεν υπάρχουν κάμερες εμπρός ή πίσω. Έχουμε δει πτυσσόμενα πρωτότυπα και στο παρελθόν, αλλά κανένα δεν έμοιαζε τόσο καλά σχεδιασμένο όσο αυτό της Xiaomi.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η Samsung και η Royole που έχουν ήδη παρουσιάσει τα δικά τους αναδιπλούμενα smartphones.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS