ΑρχικήinetΤο Samsung Galaxy S10 εντοπίστηκε στο Geekbench με Exynos 9820 SoC

Το Samsung Galaxy S10 εντοπίστηκε στο Geekbench με Exynos 9820 SoC

SamsungΗ κυκλοφορία των Samsung Galaxy S10E, Galaxy S10 και Galaxy S10 + είναι μόλις ένα μήνα μακριά και οι διαρροές μέχρι στιγμής έχουν αφήσει ελάχιστα στη φαντασία. Τα smartphones έχουν ήδη εμφανιστεί και οι προδιαγραφές τους έχουν επίσης αναλυθεί σε πολλαπλές διαρροές, πριν από την επίσημη ανακοίνωση. Τώρα, η παραλλαγή Exynos του Samsung Galaxy S10 έχει εντοπιστεί στο Geekbench.

Τα Galaxy S10E, Galaxy S10 και Galaxy S10 + αναμένεται να είναι μεταξύ των πρώτων smartphones που θα κυκλοφορήσουν στην αγορά με το chipset Qualcomm Snapdragon 855 στις ΗΠΑ. Άλλες περιοχές θα λάβουν παραλλαγές που θα χρησιμοποιούν το Exynos 9820 SoC της Samsung. Τα smartphones θα έχουν τον ίδιο σχεδιασμό Infinity Display, όπως και οι προκάτοχοί τους, με πρόσθια φωτογραφική μηχανή στην επάνω δεξιά γωνία και αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη. Το Samsung Galaxy S10E θα διαθέτει μια εγκατάσταση διπλής κάμερας στο πίσω μέρος, ενώ τα Galaxy S10 και Galaxy S10 + θα διαθέτουν τριπλή κάμερα.

Όπως αναφέρθηκε, η έκδοση Exynos του Samsung Galaxy S10 έχει εμφανιστεί τώρα στο Geekbench. Το chipset που αναφέρεται είναι το Exynos 9820 SoC, το οποίο διαθέτει οκτώ πυρήνες και έχει ταχύτητα ρολογιού στα 1.95GHz. Η παραλλαγή φαίνεται να τρέχει Android Pie, και διαθέτει 6GB μνήμης RAM. Έχει σκορ 4.382 σε δοκιμές single-core και 9.570 σε δοκιμές multi-core.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η βαθμολογία που επιτεύχθηκε από το Exynos 9820 του Galaxy S10 σε δοκιμή single-core είναι υψηλότερη από αυτή που πέτυχε το Snapdragon 855 του Galaxy S10 +. Με το chipset Snapdragon, το smartphone σκόραρε 3.413 σε single-core και 10.256 στη δοκιμή multi-core.

Σύμφωνα με προηγούμενες διαρροές και φήμες, το Galaxy S10 αναμένεται να έρθει με οθόνη S-AMOLED 6,1 ιντσών με punch-hole που θα φιλοξενεί διπλή κάμερα selfie. Στο πίσω μέρος, είναι πιθανό να διαθέτει μια μονάδα τριπλής κάμερας. Η συσκευή είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα διαθέτει έναν σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη της.

Όσον αφορά την αποθήκευση, το Galaxy S10 μπορεί να προσφέρει μέχρι και 256GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης. Επιπλέον θα διαθέτει μπαταρία 3.500mAh. Λέγεται ότι η εταιρεία θα κυκλοφορήσει επίσης μια προηγμένη έκδοση 5G του Galaxy S10 +. Η Samsung θα ανακοινώσει τα smartphones της σειράς Galaxy S10 στις 20 Φεβρουαρίου, σε μια εκδήλωση παρουσίασης, στο Σαν Φρανσίσκο των Η.Π.Α.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS