ΑρχικήinetΟι συσκευές Echo της Amazon έχουν έκπτωση μέχρι του Αγίου Βαλεντίνου

Οι συσκευές Echo της Amazon έχουν έκπτωση μέχρι του Αγίου Βαλεντίνου

Το Echo και το Echo Show δεύτερης γενιάς της Amazon αποκτούν και πάλι τις χαμηλές τιμές που είδαμε κατά τη διάρκεια της Black Friday 2018. Το έξυπνο ηχείο Echo κοστίζει $ 69.99 (ενώ συνήθως κοστίζει $ 99.99), ενώ η έξυπνη οθόνη κοστίζει $ 179.99 (από $ 229.99). Πολλές από τις άλλες συσκευές Echo του Amazon διατίθενται αυτήν την περίοδο με έκπτωση επίσης.

Amazon

Το μικρότερο Amazon Echo Dot (τρίτης γενιάς) παραμένει πολύ οικονομικό και μπορείτε να το αποκτήσετε στην τιμή των 29,99 δολαρίων (αντί για 49,99 δολάρια) – ειδικά αν είναι ο πρώτος σας ομιλητής Alexa. Ο ήχος και ο σχεδιασμός του είναι εξαιρετικά βελτιωμένα σε σχέση με την προηγούμενη γενιά. Αλλά αν ψάχνετε για καλύτερη ποιότητα ήχου ή εάν είστε έτοιμοι να επενδύσετε σε πιο ισχυρές επιλογές για τη ρύθμιση πολλαπλών δωματίων, το $ 69.99 Echo (που απεικονίζεται παραπάνω) είναι αυτό που πρέπει να επιλέξετε.

Το Echo Show, το οποίο διαθέτει οθόνη 10,1 ιντσών για συνταγές, βίντεο και τη φιλοξενία βιντεοκλήσεων με την κάμερα του, και είναι πολύ αποτελεσματικό σε ότι αφορά τον ήχο. Η οθόνη σημαίνει ότι είναι σε θέση να κάνει περισσότερα από το standard Echo. Η συσκευή κοστίζει $ 179.99.

Αν δεν χρειάζεστε μια μεγάλη οθόνη, το Spot Echo είναι μια χαρά. Κοστίζει με την έκπτωση $ 99.99, ενώ η αρχική του τιμή ήταν $ 129.99. Το Spot μοιάζει με ξυπνητήρι, αν και είναι μια συμπαγής  Alexa συσκευή που ταιριάζει όμορφα σε οποιοδήποτε δωμάτιο στο σπίτι σας.

Μπορείτε μόνο μέχρι το τέλος της 4ης Φεβρουαρίου να αγοράσετε το Echo Dot (τρίτης γενιάς) στην τιμή των 29,99 δολαρίων. Οι υπόλοιπες εκπτώσεις θα ισχύουν μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου στις 12:00 ET (9:00 PT) στις 14 Φεβρουαρίου. Μερικές ακόμη συσκευές Echo είναι επίσης εκπτωτικές, συμπεριλαμβανομένων των παρακάτω:

  • Το Echo Plus (δεύτερης γενιά, περιέχει μεγαλύτερα ηχεία και έξυπνο home hub για τη σύνδεση συσκευών έτοιμων με Alexa) με κόστος $ 119,99 (ενώ είχε αρχική τιμή $ 149,99)
  • Το Echo Dot Kids Edition (ένα δεύτερο είδος Echo Dot σε μια ανθεκτική θήκη, ένα έτος του Amazon FreeTime Unlimited και μια εγγύηση δύο ετών) στην τιμή των $ 39.99 (από $ 69.99)

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS