ΑρχικήinetΑυτή η συσκευή μετατρέπει οποιαδήποτε TV σε γιγαντιαία οθόνη

Αυτή η συσκευή μετατρέπει οποιαδήποτε TV σε γιγαντιαία οθόνη

Εάν είχα ένα τσουβάλι χρήματα να μου περισσεύουν, θα αγόραζα σίγουρα το νέο Microsoft Surface Hub 2 που θα κυκλοφορήσει αργότερα αυτό το έτος. Θέλω να πω, σοβαρά, ας δούμε αναλυτικά τα χαρακτηριστικά αυτής της τρομερής συσκευής:

Αλλά δυστυχώς … το original Surface Hub κοστίζει περισσότερο από $ 10.000 και φαντάζομαι ότι το μοντέλο δεύτερης γενιάς δεν θα κοστίζει πολύ λιγότερο. Οπότε από ότι φαίνεται δεν πρόκειται να αποκτήσω ποτέ ένα Surface Hub 2. Ευτυχώς, έχω κάτι που είναι σχεδόν τόσο κουλ και μου κόστισε πολύ λιγότερο. Το εικονικό τηλεοπτικό σύστημα αφής Touchjet WAVE το οποίο ταιριάζει σε οποιαδήποτε τηλεόραση έως 65 ίντσες και την μετατρέπει αυτόματα σε οθόνη αφής Android. Είναι πολύ κουλ και σίγουρα πρέπει να το δείτε.

οθόνη

Touchjet WAVE Android Tablet Virtual Touchscreen TV System Projector: $299.99

Ακολουθούν περισσότερες πληροφορίες από τη σελίδα του προϊόντος:

  • Ανατρέξτε στο εγχειρίδιο χρήσης για οδηγίες εγκατάστασης. Εάν υπάρχουν προβλήματα, επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση Πελατών του Touchjet στο 415-579-3399 για βοήθεια.
  • Virtual Touchscreen – Το Touchjet WAVE προσθέτει μια εικονική οθόνη αφής σε τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης και οθόνες οθόνης μέχρι 65 “(δεν απαιτείται smart TV).
  • Simple Connection – Απλά συνδέστε το WAVE στην κορυφή της τηλεόρασης σας και συνδέστε το WAVE στην τηλεόρασή σας μέσω HDMI.
  • Giant Tablet – Το WAVE είναι προεγκατεστημένο με το Android OS, Wi-Fi και έρχεται με προ-εγκατεστημένες εφαρμογές ώστε να μπορείτε να αρχίσετε να απολαμβάνετε την εμπειρία χωρίς πολύ κόπο.
  • Work View / Class Time – Δείτε τις παρουσιάσεις σας απευθείας στη μεγάλη οθόνη.
  • Streaming – Δείτε τις αγαπημένες σας εκπομπές και ταινίες στο Netflix ή στην αγαπημένη σας εφαρμογή steam χωρίς να χρειάζεται να συνδεθείτε με άλλες συσκευές.
  • Υποστήριξη – Κάντε λήψη της εφαρμογής Touchjet στην έξυπνη συσκευή σας (iOS και Android) για οδηγίες βήμα προς βήμα.
  • Συνδεθείτε, συνεργάστε και μοιραστείτε – Με το WAVE, θα έχετε εφαρμογές παρουσίασης και εκπαίδευσης και θα συνδέσετε μεμονωμένα tablet στη μεγάλη οθόνη αφής. Μια προσιτή εναλλακτική λύση έναντι του IWB και των γιγαντιαίων tablet.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS