ΑρχικήinetΟι καλύτερες οικονομικές φωτογραφικές μηχανές που κυκλοφορούν

Οι καλύτερες οικονομικές φωτογραφικές μηχανές που κυκλοφορούν

φωτογραφικέςΟνειρεύεστε να αποκτήσετε μια ολοκαίνουρια φωτογραφική μηχανή, αλλά δεν θέλετε να ξοδέψετε πάρα πολλά χρήματα; Αν αναζητάτε μία οικονομική, αλλά συνάμα ποιοτική λύση, ρίξτε μια ματιά στις κορυφαίες, οικονομικές φωτογραφικές μηχανές, που θα ικανοποιήσουν τον φωτογράφο που κρύβετε μέσα σας!

Η παρακάτω λίστα εξετάζει πέντε από τις καλύτερες, οικονομικές φωτογραφικές μηχανές, για να βρείτε την τέλεια συσκευή για εσάς!

Nikon D3500

Το μοντέλο D3500 της Nikon, επιτυγχάνει τη σωστή ισορροπία μεταξύ της προσφοράς πολλών χρήσιμων χαρακτηριστικών και της εύκολης χρήσης, μέσα σε ένα φορητό και προσιτό σώμα. Το Guide Mode που προσφέρει, είναι μια λαμπρή επιλογή για τους πιο αρχάριους, καθώς εξηγεί πώς λειτουργούν ορισμένα βασικά χαρακτηριστικά.

Παρέχει επίσης ένα AF σύστημα 11 σημείων, εγγραφή βίντεο Full HD και την τεχνολογία SnapBridge της Nikon. Το τελευταίο καθιστά εύκολο τη σύνδεση της κάμερας με ένα smartphone και επιτρέπει την αυτόματη μεταφορά εικόνων. Σε αντίθεση με το D3400, το σύστημα SnapBridge του D3500 μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο της φωτογραφικής μηχανής από απόσταση.

Η Nikon έχει επίσης αφαιρέσει το φίλτρο anti-aliasing από τον αισθητήρα 24.2MP, το οποίο του επιτρέπει να καταγράφει περισσότερες λεπτομέρειες απ ‘ότι πριν.

Η φωτογραφική μηχανή έρχεται με ένα φακό 18-55mm που ταιριάζει σε καθημερινές σκηνές και είναι συμβατή με πολλά αξεσουάρ της εταιρείας. Συνολικά, είναι μια καλή επιλογή, σε μια προσιτή τιμή.

Sony A6000

Η Sony έχει αποδειχθεί ισχυρό όνομα στην αγορά των φωτογραφικών μηχανών τα τελευταία χρόνια και η A6000 είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα της.

Συσκευάζει κορυφαία λειτουργικότητα στο μικροσκοπικό σώμα της, με έναν αισθητήρα APS-C 24,3 ΜΒ, ένα υψηλής ποιότητας ηλεκτρονικό σκόπευτρο, μια κεκλιμένη οθόνη και Wi-Fi ανάμεσα στις προδιαγραφές που ξεχωρίζουν. Το καλύτερο χαρακτηριστικό της ωστόσο, είναι το εξαιρετικό σύστημα αυτόματης εστίασης και η δυνατότητα λήψης ριπής 11fps.

Αυτός ο συνδυασμός την καθιστά πολύ πιο κατάλληλη για φωτογραφίες δράσης, όπου άλλες παρόμοιες κάμερες υπολείπονται, αν και είναι ένα τέλεια ικανό μοντέλο και για πιο γενικές σκηνές με στατικά θέματα. Για να ενισχύσει την ελκυστικότητά της, έρχεται επίσης με φακό 16-50mm f / 3.5-5.6, ο οποίος επιστρέφει στην αρχική του θέση όταν δεν χρησιμοποιείται, γεγονός που την καθιστά πολύ πιο εύχρηστη από αντίστοιχες DSLR.

Olympus OM-D E-M10 II kit

Η σειρά OM-D της Olympus είναι πολύ επιτυχημένη και με την έξυπνη σχεδίαση E-M10 II η εταιρεία έχει κάνει το μοντέλο OM-D προσιτό σε ένα ακόμη ευρύτερο κοινό.

Υπάρχουν πολλά για να αγαπήσεις σε αυτή την κάμερα, όπως το σύστημα σταθεροποίησης εικόνας σε 5 άξονες. Το ηλεκτρονικό κλείστρο όχι μόνο επιτρέπει εξαιρετικά γρήγορες ταχύτητες κλείστρου έως και 1 / 16.000 δευτερόλεπτα αλλά και σιωπηλή λήψη, ενώ η εγγραφή βίντεο Full HD συνοδεύεται επίσης από μια επιλογή που καταγράφει σε μορφή 4K.

Η οθόνη έχει κλίση, για να απλοποιεί τη λήψη σε χαμηλές και υψηλές γωνίες και μπορεί να ελεγχθεί μέσω αφής.

Το μοντέλο είναι επίσης συμβατό με την ευρύτερη επιλογή φακών που έχουν σχεδιαστεί για οποιοδήποτε mirrorless σύστημα.

Sony Cyber-shot RX100 II

Είναι δύσκολο να σκεφτεί κανείς μια σειρά φωτογραφικών μηχανών που να έχει κερδίσει τόσο μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια, όπως η σειρά RX100 της Sony. Αυτό το μοντέλο δεύτερης γενιάς αξίζει να εξεταστεί εάν θέλετε μια συσκευή υψηλής απόδοσης που θα χωράει στην τσέπη σας.

Ο αισθητήρας 1inch-type είναι μεγαλύτερος από τον αισθητήρα στην πλειοψηφία των άλλων φωτογραφικών μηχανών αυτής της κατηγορίας και έχει σχεδιαστεί με οπίσθιο φωτισμό για μεγαλύτερη απόδοση φωτισμού, γεγονός που συμβάλλει στην επίτευξη εξαιρετικής ποιότητας εικόνας σε μια σειρά από διαφορετικές συνθήκες.

Συνδυάζεται με ένα φακό 28-100mm, το εστιακό εύρος του οποίου είναι ελαφρώς ευρύτερο από το μέσο φακό DSLR ή mirrorless φακό χωρίς κάτοπτρο, με λήψεις 10fps burst, ανακλινόμενη οθόνη LCD, Wi-Fi και NFC.

Δεν υπάρχει ενσωματωμένο σκόπευτρο στο σώμα, αλλά μπορείτε να αγοράσετε ένα ξεχωριστά εάν αισθάνεστε ότι το χρειάζεστε.

Ricoh GR II

Μπορεί να είναι πιο γνωστή για τους εκτυπωτές και τα φωτοτυπικά, ωστόσο η Ricoh προσφέρει επίσης πολύ αξιόλογες κάμερες. Το μοντέλο GR II παρέχει από τις καλύτερες ποιότητες εικόνας, σε σχέση με άλλες κάμερες αυτής της τιμής.

Αυτό μπορεί να αποδοθεί σε μεγάλο βαθμό στον αισθητήρα APS-C των 16,2 MP και στο σταθερό φακό ισοδύναμου μεγέθους 28 mm. Υπάρχει επίσης ένα ενσωματωμένο φίλτρο ND, ένα χρονόμετρο, ενσωματωμένη επεξεργασία Raw και Wi-Fi και όλα είναι ενσωματωμένα σε ένα σώμα από κράμα μαγνησίου.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS