ΑρχικήinetTesla: Έρχεται συνδρομητική υπηρεσία για το Full Self-Driving πακέτο

Tesla: Έρχεται συνδρομητική υπηρεσία για το Full Self-Driving πακέτο

Σύμφωνα με τον Elon Musk, η Tesla θα ξεκινήσει τη συνδρομητική της υπηρεσία για το Full Self-Driving πακέτο μέσα στους επόμενους τρεις με τέσσερις μήνες. Ωστόσο, λέγεται ότι η τιμή για τη μηνιαία συνδρομή θα είναι υψηλή.

Tesla Full Self-Driving

Ήδη από το 2020 είχε ειπωθεί ότι η Tesla ετοίμαζε μια pay-as-you-go συνδρομή για το πακέτο Full Self-Driving (FSD). Αργότερα, ο Διευθύνων Σύμβουλος Elon Musk επιβεβαίωσε ότι σχεδίαζε να κυκλοφορήσει αυτή την υπηρεσία “προς το τέλος του 2020”. Η εταιρεία έκανε κάποιες ενέργειες για να τηρήσει το χρονοδιάγραμμα, αλλά λίγο αργότερα ο Musk είπε ότι η κυκλοφορία θα γίνει στις “αρχές του 2021”.

Βρισκόμαστε ήδη στο 2021 και η αυτοκινητοβιομηχανία δεν έχει ακόμη προσφέρει τη συνδρομητική υπηρεσία για το FSD package, το οποίο κοστίζει 10.000 $ κατά την αγορά ενός νέου οχήματος Tesla.

Ο Musk επιβεβαίωσε τώρα στο Twitter ότι η συνδρομητική υπηρεσία θα έρθει σίγουρα το δεύτερο τρίμηνο του 2021, ενώ είπε ότι η αγορά του FSD θα εξακολουθεί να είναι μια καλύτερη μακροπρόθεσμη συμφωνία από τη συνδρομή.

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε τις δυνατότητες που αποκτούν οι πελάτες με το Full Self-Driving πακέτο:

  • Πλοήγηση με Autopilot
  • Αυτόματη αλλαγή λωρίδας
  • Αυτόματο παρκάρισμα
  • Λειτουργία Summon
  • Full Self-Driving Computer
  • Αναγνώριση ένδειξης φαναριών
Tesla συνδρομητική υπηρεσία

Η Tesla θέλει το πακέτο αυτό να προσφέρει πλήρη αυτόματη οδήγηση. Είναι κάτι που σχεδιάζει από καιρό, αλλά για να γίνει κάτι τέτοιο χρειάζεται έγκριση και από αρμόδιες αρχές.

Καθώς η Tesla πλησιάζει αυτόν τον στόχο, έχει αυξήσει την τιμή για το Full Self-Driving πακέτο, το οποίο όπως είπαμε και προηγουμένως κοστίζει 10.000 $, κατά την αγορά ενός αυτοκινήτου.

Η συνδρομητική υπηρεσία αναμένεται να κοστίσει πάνω από 100 $ ανά μήνα και η τιμή θα μπορούσε να αυξηθεί.

Ο Musk έχει πει ότι τα οχήματα της Tesla θα κερδίσουν αξία λόγω της ικανότητάς τους για αυτόματη οδήγηση, η οποία θα μπορούσε να αποφέρει έσοδα μέσω ενός επερχόμενου self-driving ride-hailing δικτύου, που η Tesla σχεδιάζει να κυκλοφορήσει αργότερα φέτος.

Πηγή: Electrek

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS